user A Gracia | Hace más de 9 años

Si usted es española, su lengua es el español y luego el menorquín. Prefiero dirigirme a usted en español para que nos entiendan mas ciudadanos ya que usted, que vive del presupuesto o aspira a vivir de el, se debe a los ciudadanos. Me temo por su manera de pensar, que usted será una nefasta concejal de cultura al comparar Ramón Llull con Cervantes. Para acabar, por la ley de protección de datos, no pongo mi nombre. Al ser una persona que trabaja en el sector privado y no vivir del presupuesto, no tengo porque hacerlo, a diferencia de usted.

user Gràcia Mercadal Marquès | Hace más de 9 años

En resposta a A GRACIA:Miri vostè, no li contestaré en la llengua de Cervantes per dos grans motius:1. Perquè jo ja tenc la meva propia llengua, que és el català. Que també era la llengua de Ramon Llull, i que és igual de vàlida que la de Cervantes. 2. Perquè, pel que he vist, vostè entén perfectament el català. I, per tant, no tenim cap necessitat cultural ni social que faci que hagi de canviar d'idioma. Però tranquil/a, vostè em pot contestar en la llengua de Cervantes, si vol. Perquè jo tenc la gran sort de ser bilingüe. Amb una cosa té vostè raó perquè, de vegades, persones que no eren (o no són) competents en l'àrea de Cultura, l'han gestionada. I així ens ha anat... Cosa que no vol dir que l'àrea de Cultura no necessiti de gent preparada. Veurà, jo no estic formada per ser regidora d'hisenda ni d'urbanisme. En sóc conscient, i per açò no en sóc candidata. Però sí que sóc competent per ser-ho de Cultura, perquè la Cultura i l'Educació són la meva vida.I, ja per acabar, voldria fer una reflexió. Miri, fa molt bon xerrar quan un està amagat darrera un pseudònim. Si m'ha de contestar (vostè o qualsevol altra persona), sigui valent/a, i posi nom, llinatges i DNI. Així tots podrem criticar. Gràcies.

user amc | Hace más de 9 años

Para gobernar no es suficiente ser joven hay que saber de numeros y mirar por el bien de Ciutadella y hacer cumplir las normas a todos por igual. El Psoe no lo demostro cuando gobernaba.

user A Gracia | Hace más de 9 años

Gracia: sepa usted que normalmente el menos preparado lo ponen de concejal de cultura. Tenemos muchos ejemplos...y si usted tiene cultura y sabe español, respóndame en la lengua de Cervantes.

user 2 dits de fron | Hace más de 9 años

ja pudeu criticar els del pp..pero que no eu vist la llista que vosaltres teniu.....amb que ens robareu aquesta vagada??

user Gràcia Mercadal Marquès | Hace más de 9 años

Al Senyor Joan Comas:Sóc na Gràcia, candidata a Cultura del PSOE. Sobre el seu comentari agosarat: La definició de "NI-NI" fa referència a joves que "NI estudien, NI treballen". Per tant, és totalment incongruent que vostè es refereixi a nosaltres amb aquests termes perquè, per si no en té constància, tots tenim estudis, i tots tenim la gran sort d'estar en actiu dins el nostre àmbit professional.És molt fàcil xerrar sense saber de què es xerra... Així que, abans de xerrar val més que s' informin. Gràcies.

user PPaperots | Hace más de 9 años

En jordi y el seus PPaperots, qualsevol es millor que el partit den Barcenas, i aixó que el PSOE també en vol una maneta.

user Joan Comas | Hace más de 9 años

Són JASP... ¡a no! que són NINI's

user Ay madre | Hace más de 9 años

¿PSOE izquierda? JajajajajjajajajajajaSOIS DERECHA MODERADA. NO ENGAÑÉIS MÁS. Hasta las siglas se corrompen...

user Objetividad | Hace más de 9 años

Gente joven o no, eso no es lo importante. Lo que debería contar es que fueran honrados, decentes, austeros y transparentes. Si su única baza y su mensaje es que son jóvenes... A mí no me valen.