user Galifardeu | Hace más de 9 años

Bravo por MENORCA NETA, felicidades-

user ratapinyada | Hace más de 9 años

y van a limpiar también el cadaver que apareció hace unas semanas?

user amc | Hace más de 9 años

Lo mas importante es no ensuciar y hay mucha falta de educacion,el gobierno deberia tener las urbanizaciones y playas limpias antes de empezar temporada turistica , hay mucha gente parada y en el paro .

user ciutadellenc | Hace más de 9 años

Si ho feim com vosaltres deis, d'agafar i fer-ho pel nostre compte, està molt bé però reinarà el caos, i està clar que primer el que hem de fer és no embrutar, però a les platges arriba fems de fes a saber on i s'ha de treure, i el més fort és que hi ha una partida pressupostaria que cobreix aquest servei, que ho pagam TOTS i que per tant s'han de fer cumplir, és a evident que a 4 dies del 1 de maig ses platges no estan aclarides, per tant s'han de demanar responsabilitats.

user Marc.SC. | Hace más de 9 años

Aviam , Voluntaris Menorca Neta , va mes allà de el sistema polític , es evident que a el nostre planeta te un seriós problema de contaminació , i això no només esta en mans de els polítics que si podrien fer més , aquesta causa es una causa de tots , no podem estar sempre pensant qui o tindria que fer , si no agafar i fer-ho , personalment crec que sa gent tindria que agafar consciència , i posar una mica de la seva part amb respectar la naturalesa , com fem molts voluntaris sense demanar res a canvi , perquè la natura ja mos lo dona , no volem canviar el mon , pero el petit tros que ens a tocat viure , marcar la diferencia , per nosaltres aixo no es un treball es una satisfacció poder posar el nostre gra de arena per lluitar contra la contaminació .Salut i menys indiferència .

user Marc | Hace más de 9 años

Aviam , no se tracte de mirar si es es consell que o a de fer , una cosa es clara , i es que sa terra ens pertany a tots , esta clar i es evident que el mon esta contaminat , el cambiar això no només es responsabilitat de els governs , això es una cosa de tots , no ens paguen i o feim amb tot el gust de el mon , no es tracte de diners això , es tracte de tornar a la terra tot lo que ella ens regala , jo personalment no esper a que es sistema (consell) etc. faci res ja que no i crec , això es una cosa de tots , també una manera de conscienciar a sa gent , una manera de compartir un bon acte , com ja e dit abans , per tornar a la terra tot lo que ella ens regala , i de alguna manera conectar amb ella i poder compartir això amb mes gent res mes .Per un mon millor.

user Toni | Hace más de 9 años

El Consell té un Servei de neteja de platges, que va guanyar FCC i que depen de la conselleria de cooperació local, que du en Juanjo Pons, alcaldable per Ciutadella. Si féssin la seva feina aquesta gent no aniria a netejar el litoral. Pagam per res!

user mamama | Hace más de 9 años

els del Consell no els fa falta tindre les platges netes, ells estan amb els seus yates fondejats, menjant jabugo i en rientse del poble.. no saben fer res més.

user Expatriado | Hace más de 9 años

"Menorca Neta" un ejemplo a seguir en este mundo individualista y cainita. Muchas gracias!

user Un Menorquín | Hace más de 9 años

Muy bien por ellos. Pero estas cosas tendrían que hacerlas el consell, o la gente que cobra el paro, o los de la cárcel , Menorca tendría que ser ejemplo en limpieza del territorio. El otro día iba por la pasarela del arenal den castell, mirabas al mar y una estampa preciosa, mirabas los pies de la colina y estaban llenas de plásticos y demás porquerías. Queremos turistas de calidad?? ofrezcamos calidad!!