user menorquí | Hace más de 8 años

Desgraciadament la cultura de l'esforç ha desaperagut del nostre mon, es clar que hi ha que lluitar per a conseguir feina!!! Açò no treu que des de les institucions s'esforcin perquè els joves, principalment, poguin accedir al mercat laboral amb més èxit!!!!

user Que el Sr Tadeo | Hace más de 8 años

Que el Sr Tadeo deje hacer hoteles, en lugar de pagar 60.000.000€ para no hacer uno, deje hacer inversiones en Menorca y deje crear puestos de TRABAJO, Desmantele el Consorcio del Consell, etc.

user Joan | Hace más de 8 años

A pelear por conseguir un hueco dentro de la banda organizada de la Caja B como el que consiguió Sanz, ? Sin estudios, sin terminar la EGB, y sin oficio..? Nunca a trabajado en la empresa privada... Tadeo te refieres a tener personajes de este tipo dentro de la política..? Tadeo et queden setmanes... Lo mas mal me sabe es que durante 4 años se ha llevado un buen sueldo cada mes sin pegar un palo al agua... Le reconocen algún mérito a parte de destrozar media isla para la carretera..? Ahh si aparecer en las fotos con su sonrisa... El no hacer ni el huevo tiene premio y creo que tienes todos los números...

user Maria | Hace más de 8 años

Pues mira, yo animo a los jóvenes a no votar a éste partido de chorizos. PP=RATO,GÜRTEL,BÁRCENAS,RECORTES,CHORIZOS EN GENERAL...

user Xavi Pons | Hace más de 8 años

Quans d'aquests tenen la ESO? Fa por!!!!

user uiii | Hace más de 8 años

Del que veig a la foto, quants n'hi ha que hagin de rascar-se per ells tot sols les garroves???

user Miquel | Hace más de 8 años

¡¡No, si es que aparte de que los trabajos sean penosos y los contratos de pena, encima habrá que darse de bofetadas para conseguirlos¡¡. Es de alucine..

user Crític | Hace más de 8 años

Les illes sí són un experiment del PP.... Un experiment de fins on es pot retallar i com una autonomia pot mal sobreviure amb una dotació econòmica crònica insuficient i on, a més, els poders econòmics impedeixen finançar-se adequadament via, per exemple d'una taxa turística com fa gairebé mig món i, per descomptat, les principals ciutats i destinacions turístiques europees on el turisme no ha fet més que créixer d'ençà que s'implantaren aquestes taxes. Una autonomia que s'estima més tirar desenes de milers de milions de les antigues pessetes que mantenir un serveis públics de qualitat. Aquest és l'experiment electoral i aquest és el resultat de les eleccions i de votar el PP. Un partit que al llarg d'aquest 4 anys ha fet tot el que ha pogut per retallar serveis i llibertats i reduir els drets dels treballadors. Hi ha recuperació?. La resposta és clara. Per a algun sí, per a altres no. I per a d'altres simplement no hi ha hagut crisi. El que és cert és que la diferència entre les classes més benestants i les baixes s'ha aixemplat i es comencen a disperar els casos de pobresa energètica i laboral. Aquesta és la veritable Espanya d'en Rajoy, de la UE i del FMI, que encara li demana que incrementi el camí cap a la destrucció definitiva de l'Estat del Benestar.

user Pere | Hace más de 8 años

¿Hasta que edad se es joven en el PP?. Pero si la mitad de los la foto ya rascan los 40 y alguno incluso ya a tumbado los 50. Yo soy de izquierdas pero vamos si en el PP te conservas eternamente joven, igual me lo pienso.

user Sao | Hace más de 8 años

Madre mía que estampa