user quin desastre | Hace más de 8 años

Entre fora pobla, Mallorquins, catalans, Ciutadellens de Sant Joan , amics dels estudiants, es tablao per s'ajuntament, es musics, es invalits i sa tanda que hi ha mes cavallers apuntats, no se com diuen que ni caben tante de gent i de ont volen treura un carrerany de 4 metros.... em semble que no dona x tant es pla. Perdonau pero aqui hi ha un ventai darrera s'altre

user ciutadellenca | Hace más de 8 años

Lo primer que han de fer perque no hi hagi tanta gent a nes pla es regular es vols de avion i barco perque no es normal que els viatges valgin 5€ i lo mes fort es que amb es viatge te regalin una botella de gin amb llimonada. I segon trop absurt que posin gent a cuatre puestus per vigilar sentrada a sa gent que entri. I si jo segeix es protocol aso vol dir que no podre entrar hora per hora a nes pla?? U trop absurt.

user Carlos | Hace más de 8 años

Mateo a la oposición no le disgusta nada que haya un plan, lo que no les parecía bien era cerrar es Pla e imponer pulseras a todo el mundo y ya lo ves, lo que son las cosas, emergencias les ha dado la razón.

user Pedro Marques Torrent | Hace más de 8 años

Tenemos que tener sentido común. Aver si por hacer el tonto provocamos un tapon o avalancha donde nos pongan los filtros. Cabemos todos en Es Pla. ¿No cabemos cada año? En referencia al pasillo. Creo que los que somos de aqui tenemos la obligación de ayudar a que todo salga bien. San Joan NO es un partido político auque algunos los quieran usar para sus fines. No debemos de comportarlo. Es sa nostra festa.Ya sabemos que cuando se implanta alguna medida no gusta a todo el mundo. Sera mejor o peor, pero hay que hacer algo, aunque este llegando a destiempo. A los que estamos alli abajo solamente sentido común y todo saldrá bien.

user Mateo | Hace más de 8 años

Por primera vez en la historia Ciutadella tendrá un plan de autoprotecccion, aunque a la oposición le disguste, las fiestas serán más seguras.

user Carme | Hace más de 8 años

emergencies ha dit que de polseres res menorquina, que no es pot tancar es Pla

user menorquina | Hace más de 8 años

Per pppaperots i ciutadellenca: en cap moment he dit que el pp actues correctament. Estic d'acord que la seva gestio ha estat nefasta i passiva en tot moment. Pero, perque hi ha altres poblacions de mallorca i espanya que si han optat per les polseres?? Perque han de permetre amb aquesta mesura que proposa emergencies que els menorquins no tinguem prioritat per davant els forasters de gaudir les nostres festes?? Mirau la festa de moros i cristians, anaven amb pulseres els de casa. Mesures drastiques son les que s'han de pendre. I a mes, estic a favor del comentari de cavaller. Perque els pagesos, que son els que es juguen sa vida per fer festa no diuen res. Son els primers que haurien de dir la seva i posar condicions. Us voldria veure als qui aqui parlau de tot dalt el cavall a punt de començar la carrera i veure com es passadis no s'obre de cap de les maneres o algu es fot pel mig i no el pots esquivar

user Lina | Hace más de 8 años

¿porqué tanto interes en querer etiquetarnos a todos y vender pulseras pp?

user A la Mallorquina | Hace más de 8 años

A tots els mallorquins que venen: avam si arribau a tenir un poc més de personalitat i creau ses vostres pròpies festes i deixau de molestar

user Joan | Hace más de 8 años

I jo em deman? es posible que Sant Joan , per culpa d'un accident ara ens consti tant de doblrers i es monti tanta parafernalia? i si un any hi ha una desgràcia al Born? i santa Clara? i ses Voltes? etc... etc... que farem.......... "apaga i vamonos"