user joan | Hace más de 8 años

SENTIT COMU....es lo que falta a ses festes de Sant Joan....que tothom sigui conscient que ses festes no poden estar dirigides desde sa anarquía i s'alcohol...no s'ha de baixar as pla com si aniguesim a la guerra..(podre pasar ?..me diran res ..?.. tindre puesto.? jo hi he anat tota sa vida....qui m'ho impedirá.?......PUESTO,,,PAS...UN BON CARRERANY.....EN ES PLA SENTIT COMU....a sa festa en general....MENOS FANATISMA...MENOS TALIBANS DE SA FESTA

user Xec | Hace más de 8 años

Per agilitzar els jocs des Pla, jo proposaria que els cavallers que agafin l'ensortilla se la quedin, i així evitariem baralles per agafar-le, es guanyaria temps i seria un trofeu pes cavaller. Hi hauria un encarregat de posar una ensortilla nova i ja està.

user Miquel | Hace más de 8 años

Señores, ésto es un culebrón por entregas a diario desde hace un año. Yo no se lo que piensan la mayoría de ustedes, pero a mí ya me tiene más que harto. Lo siento, pero es la pura verdad.

user jordi | Hace más de 8 años

Ja en poden posar vint de pantalles i els filtres policials que vulguin, hi ha un factor determinant que cada vegada es repeteix més ( i que sembla que tant els polítics i caixer senyor passen o volen passar per alt) que és l'horari de la convidada, com més tard es baixi a n'es plà, sa gent ( i també es cavallers) agafam una actitud més relaxada, propiciada per el dia intens que duim a ses esquenes. Ens distreim més, consumim més per tal de fer més entretinguda s'espera (recordem que tot i haver filtres policials, sa gent que espera baix pot consumir tant dels establiments, com de ses reserves preparades que tinguin als hortals i cotxeries) o es qui no consumim ja esteim més endormiscats. Per tant qualsevol mesura que s’adopti, si no va lligada a un horari estricte, no servirà absolutament per res. Només és es meu punt de vista i esper equivocar-me. Visca ses nostres festes!

user ciutadellenca | Hace más de 8 años

La polémica estaba relacionada con que había que hacer caso de la dirección general de emergencias como decían el sentido común y la oposición, por lo demás es normal que estén de acuerdo en todo lo que realmente sirva paramejorar las fiestas.

user Açò és tot... | Hace más de 8 años

I s'han plantejat disposar de més ambulàncies, o a on colocar els serveis mèdics, perque un dels problemes de l'any passat va ser la manca d'aquests recursos. I així com s'explica en es diari sembla q si som menys en es pla, sembla a ser que uns 15000-20000, tot es solucionarà i no hi haurà accidents! S'hauria de tenir en compte tot i explicar-ho tot, no nomes culpar als ciutadellencs i forasters que baixam en es pla!!

user Tomás | Hace más de 8 años

Parece que la polémica estaba más relacionada con lo del domingo próximo que con lo del plan de seguridad.

user Kapak | Hace más de 8 años

100.000€ llençats al fems...

user ciutadellenca1 | Hace más de 8 años

lo que en de fer es preparar una gran festa a un lloc gran com als pins al born o a nes parking des cementari o algo similar.... on tots als de fora que venguin que nomes venen a beure i a "torrar-se" puguin pasar-so bé i que no baixin al pla i d'aquesta manera baixera al pla la gent que realment vol seguir sa festa, sa gent que se l'estima i sa gent que cap baix concepte vol que es perdi .... al resto ja veurieu com ni hi possserien un peu a nes pla i d'aquesta manera no " molesterien" i no posserien en perill ni caixers,ni cavallers i ells mateixos.......es sa millor manera de SALVAR sa nostra festa que tan estimam i que tots duim dins sa sang...

user Joan | Hace más de 8 años

Bep, estic amb tu! Es nostres politics harien de deixar de der politicar i comença a fer Poble. A veure si es nous que entrin segueixen aquest cami.