user CIUTADELLA RESISTE | Hace más de 8 años

Queremos ver las cuevas de Perella en Cala Blanca,queremos un camino alternativo entre Ciutadella y Ferreries, Queremos un Hospital Comarcal público en Ciutadella y un Aeródromo.

user toni florit mels | Hace más de 8 años

quins fantasmes que son,,,,,,,a mes hipocritas es pensa que amb aço recuperarn sa gent ''''? estan fcrescos quina banda de incompentents....

user Bepis | Hace más de 8 años

Si en Xiqui va de diputat ja han acabat amb el partit a Ciutadella per molts anys

user Buff,.... | Hace más de 8 años

Dimisiones,... ¿Cuándo?,......

user Tonia | Hace más de 8 años

No puc entendre de cap manera la falsetat d'aquestes persones. Com a Ciutadellenca ens fan creure que és donen de baixa del partit PP... i es final res d res MENTIDESSS TOT

user ni Rajoy els dóna feina | Hace más de 8 años

La secretària general i el president,no han acabat la partida de La Oca,i ara "que tiro porque me toca"se han col.locat a la casella de seguretat o sia"de oca a oca"tanmateix la debacle¡i a seguir xuclant cada mes del pot què ni ells trobarien feina tal i com té el país Rajoy!ara sí,xerrameca per un tub,és un gran partit per a covards gallines giracamises com Xiqui...

user la yenka pepera | Hace más de 8 años

MÉS DEL MATEIX,RES DE NOU,BAH,A COBRAR DE LA POLTRONA I JA!compadreig i mamoneig com SEMPRE.Si veis es caretos de sa foto ja en teniu prou.

user ciutadellenc expepero | Hace más de 8 años

Quan sapin que vol dir fer autocrítica, començaran a tenir credibilitat, no entenc com poden fer com si res, tot va be? no hi ha dimisions? es president segueix i tot deu...mara meua, i en Mallo no es hora que deixi de seure a primera fila?? si voleu renovació, heu de fer net sa junta local, que és el càncer del PP.Referent a nen Chiqui, juga clarament als seus interessos particulars, és el més llest de tots, i el tenen dalt un pedastal, que us hi jugau que es presenta de diputat a Madrid?? i sino ja en xerrarem, segur que li han promés el loro i el moro, i per suposat que sa dona segueixi de secretaria?No hi haurà renovació amb sa mateixa gent i amb els mateixos clans familiars, ara no cuela fer veure que no ha passat res i tant amics com sempre, no cuela.

user Bep | Hace más de 8 años

Em sap greu per en Juanjo, ja que ha hagut de pagar els plats romputs dels altres, i a n'en Xiqui només dir-li una expessió molt d'aqui, "rediés quin fantasma està fet", he dit.

user cromapons | Hace más de 8 años

Veig vecins, gent a la que ens trobem pel carrer cada dia i no entenc com poden estar en un partit que ha estat la vergonya d'Espanya, tants robos durant tants anys, em deman si aquests vecins saben on son, es pot ser de dretes, també d'esquerres, peró sobre tot s'ha de ser honrat quant es tracta de fer feina amb els doblers dels altres i el PP no ho ha estat i no val dir que tots roban, aquesta "trampeta dialéctica" ja no val, aixó ja ha passat a la história, els espanyols han votat el canvi, farts de tanta corrupció. Repeteixo ès que aquesta gent no sap on és, a quin partit representan?.