user biel son parc | Hace más de 8 años

aso que ho demostratin, perk aos no es veritat, que facin una revisio de tots el negocis d`hosteleria, de empleats de l`any passat i enguany, a mes com diuen mes avall, sa gent fa mes hores i no les cobra i sino li agrada as carrer... es aixi,,,, hi h molts de >

user Tres mil | Hace más de 8 años

Tres mil inmigrantes que se han ido para no dormir en la calle, mil parados menos, es fácil.

user Datos distorsionados | Hace más de 8 años

Hay 782 personas menos en el paro, pero cuanta gente ha emigrado de Menorca en relación al año pasado? Dejaos de datos a medias, seria mas creíble si dijerais cuantas personas había contratadas el año pasado y cuantas hay ahora...

user juan d. | Hace más de 8 años

Ana y amén. Corrobor punt per punt lo que dius. Es sector serveis és una estafa, propós a n'es nous partits que des de JA imposin s'obligació de fitxar entrades y sortides a n'es treballadors perque tenguin aquests una força per denunciar tot açò, hores impagades, com si fos un TAQUIGRAF d'un camion que registri tot.Sa meva parella fa feina a un hotel y cada día surt 1 hora més tard per falta de personal (que a mes no contractaran), al cap de mes són unes 20 i pico hores EXTRES, que de tenir-les que pagar els hi surtirien per unos 350€. I clar, si multiplicam aquest 350€ per tots els treballadors recepcionistes ens surt 1750€ nets, prou per contractar 1 a jornada comperta y un altre a mitja jornada...És una vergonya. Sembla que tot s'hi val perque es temporada y no es així. Imagin que tots aquests que fan hores estarien contents si se'ls i pagassin però açò no passa.Obligació d'instal.lar maquines de fitxar JA!!!

user Carlets | Hace más de 8 años

Per parts... 1._ Quina era la població activa a Menorca el maig de 2014?2._ Que hi hagi 1000 persones menys en el sistema de desocupació, vol dir que s'han creat mil llocs de treball?3._ Com pot ser que duguem 3 o 4 anys de record de visitants, i a l'hora estem en mínims de contractació?

user Ciutadella | Hace más de 8 años

Y los que estan buscando trabajo la gran mayoria. Los van a contratar dos o tres meses,la temporada cada vez es mas corta y los negocios tambien tendran que habrir 3 o 4 meses , las urbanizaciones dan pena y los turistas metidos en los hoteles.

user amc | Hace más de 8 años

La mayoria de empleos en los hoteles del todo incluido, y el resto para habrir los negocios de temporada. SI QUE ANAM BE.

user Marianico | Hace más de 8 años

Es curioso como a los medios en general cuando dan la noticia de las 213000 afiliaciones a la seguridad social se les olvida decir que el 95,4% de los puestos de trabajo creados en el estado español son CONTRATOS TEMPORALES. (datos de cincodias) Lo digo para que tenga en cuenta el trabajo que sean en este pais.

user Dani | Hace más de 8 años

I quants empleats hi ha ara i quants n'hi havia fa un any? Perquè fa uns mesos aquest mateix diari deia que menorca havia perdut 1870 habitants... no haurien d'haver baixat des paro 1870 persones? Ai que si deim açò ja no semblarà bona notícia, eh R.D?http://menorca.info/menorca/local/2014/488850/menorca-pierde-poblacion-por-vez-primera-anos-870-habitantes.html

user Dani | Hace más de 8 años

Jo també tenc 2 amics que han trobat feina, els hi direm D i E. D fa feina a una urbanització de ponent 20 hores a sa setmana i E a una altra de llevant 30 hores a sa setmana. Sí, talvegada no fan feina gratis, però és curiós veure que on abans hi havia 1 empleat a 40hores, ara n'hi ha 2 a 20 hores.