user ciutadellenc | Hace más de 8 años

Me sembla molt discriminant que digeu que no volem ningu de fora, ni que fos una festa privada, hi ha molta gent que l'estima i no podem diferenciarlos des qui nomes venen a beure i de festa. I si posen mes barcos es perque hia mes demanda. Que no posen mes busos a cada festa de poble?? pues amb es barcos va igual.

user Miquel | Hace más de 8 años

Hala, ja teniu lo que volieu. Ara no ploreu. Voltros mateixos os heo carregat ses festes.

user Alaurenca | Hace más de 8 años

És patètic! No sé com ténen collons!! Durant sa resta de s'any no ens dónen opció d'anar i tornar amb es dia, només en avió pagant 100€! sempre posant horaris per satisfer es mallorquins, que si que ho poden fer! Jo els obligaria a mantenir freqüències per molt Sant Joan que hi hagi! Així estariem més tranquils i no passariem tanta por els que haguem de creuar sa carretera per anar a fer feina per aquestes festes. Que paguin avió com feim noltros tot s'any!

user Ferrerienc | Hace más de 8 años

No passeu pena ciutadellecs, vindran mes mallorquins, pero es Menorquis ja no venim tant, heu deixat que es carreguin ses vostres festes i teniu lo que heu deixat fer. Tanta propaganda i tant de predicar de festes te es seus resultats.

user Paco | Hace más de 8 años

No quereis turismo?? pues tomar turismo por un tubo!!! venga a vender todos gin con limonada!!

user Joan | Hace más de 8 años

Es queden curts, encara faltarà molta més gent, perquè es pla quedi massis de carn de persones. Hi ha que omplir-lo a tope, fins que es cavalls no es puguin moure. Ah i si pot ser que vagin tots ben torrats!!

user susa | Hace más de 8 años

PODEROSO CABALLERO ES DON DINERO

user CIUTADELLA CIUDAD NOBLE | Hace más de 8 años

Todo el mundo es Bienvenido a Ciutadella, gracias a Balearia e Iscomar por abrirnos las puertas a Mallorca y a la Península.

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 8 años

"Tampoco habrá ocho trayectos de barco en ambos sentidos cada día, como en la histórica avalancha de 2014, pero sí un mínimo de seis"... llegit així encara els hi haurem de donar les gràcies... ¿¿No seria possible que hi hagués el mateix nombre de viatges que un dia qualsevol?? Més encara, ¿¿no seria possible que hi hagués el mateix nombre de viatges que un dia d'hiverns?? Em sembla que aquest gran disbarat de que véngui tanta gent no té ni cap ni peus. Ciutadella i Menorca no està preparada per tot açò, però sembla que ningú ho veu...

user Xals | Hace más de 8 años

Esper que amb cadasqun daquests vaixells vingui una Unitat sanitaria! Pq...amics i amigues aqui no n hi ha per TOTS!