user Edu | Hace más de 8 años

Ferre, evidentment hi ha de tot. Però en general és com ho cont. Si anam a individualitzar, també he vist a colque voluntari que ho és per estar més aprop de ses carotes i poder-la agafar, però no es pot generalitzar. Crec que es meu comentari no l'has acabat d'entendre. Mai hi ha hagut tant de passadís (darrers 25 anys) com aquests darrers, si no, et convid a que miris videos a partir de l'any 90 i voràs com sempre ha estat igual. No entenc ara aquesta obsesió amb es passadís.

user tet | Hace más de 8 años

Vaya, vaya, se piden voluntarios de Ciutadella, para que en lugar de disfrutar de su gran fiesta, estén pendientes de que los "borrachos" foráneos no se tiren a los pies de los caballos. Citadallencs gaudiu la vostre gran i meravellosa festa de SANT joan, y que el ayuntamiento haga algo útil y contrate, si,si, pagando seguridad privada. Basta ya de aprovecharse de gratis de la buena gente, todos a disfrutar y a no trabajar" por nada "de Sant Joan.

user Fernando | Hace más de 8 años

Quan en Kane va veure tal desgavell, va partir cap a Mao... quina tribu!

user HUMOR CIUTADELLENC | Hace más de 8 años

La Polémica en Ciutadella vende periódicos, la Paz no vende. Ciudad Noble, Cordial y Solidaria.

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 8 años

Als qui han proposat fer un concert a les afores perquè la majoria que només ve per beure hi vagin... ¿Aquí s'ha de muntar una cosa així? Sant Joan és el que és. El qui no véngui per veure cavalls i fer bulla sense fer s'ase, pot passar de venir. El qui es vulgui engatar, que ho faci a ca seva. I si s'han de suprimir els jocs des pla... si ha de servir perquè tots (i dic tots) hi pensem, que es suprimeixin. I no pensem amb "els qui vénen de fora" perquè també n'hi ha molts d'aquí que en volen una maneta...

user Ferre | Hace más de 8 años

Edu, el borratxos no saben de geografia. Jo he estat a nes jocs des Pla i he vist com ciutadellencs de pura cepa es cagaven amb els voluntaris i es de proteccio civil pq els feien enrera i no els deixaven estar aprop de s'ensortilla. "jo soc ciutadellenc, que m'has de venir a dir tu..." i coses per l'estil, aso cada any....hem de baixar de s'ase tots. Jo tenc una cosa clara, sino hi ha un passadis com deu mana, sigui amb voluntaris o amb contractats, hi haura desgracies cada any 100% assegurat.

user Siguem practics | Hace más de 8 años

Es Caixer Senyor i sa Junta de Caixers Senyors hauria de pagar de sa seva butxaca tot es pla de seguretat de Sant Joan i ademes convidar a nes seus vasalls totes ses pomades que es puguin beure, perdo volia dir gin amb llimonada !!!

user Jack Espárrago | Hace más de 8 años

Sembla mentida que gent d'altres pobles encara els hi faci gràcia es desgavell que s'ha muntat amb es plà... A jo m'agrada molt anar a Ferreries, Es Migjorn, Alaior, etc. a gaudir de ses seves festes, i ho faig amb tot es respecte cap a ells, perquè és sa SEUA festa, per tant intento no ficar-me molt enmig i don es protagonisme als que viuen al poble en concret. Em sembla lo més lògic. Per açò deman que ses meues festes les respecteu i estigueu amb els ciutadallenc/es en aquests moments, on tot sen pot anar avall si no ho arreglam entre tots! Què dirieu si açò passa per Sant Bartomeu o Sant Martí? Pensau-hi i feis costat, ses festes son sagrades!!

user Edu | Hace más de 8 años

Molt de demanar voluntaris, sortint per IB3 feguent es paperot diguent q molt de sentir sa festa però ningú és voluntari... bla bla bla. Jo me consider ben ciutadellenc i santjoaner i mai me presentaré com a voluntari. Jo vull gaudir sa festa com sempre s'ha fet i ningú m'ha de venir a dir que un és més santjoaner que un altre pes fet de ser vountari, en tot els respectes. Jo crec que amb sa quantitat d'impostos municipals que pagam cada any, en pot sortir una bona partida per tal de fer front a través de professionals que vigilin segons quins actes. Però seguesc pensant que molts dels que xerrau per aquí, no heu baixat mai a nes pla ni sou per davant sa música a nes caragol des born, pq cada any els que més fan per fer passadís i q es respecti sa festa precisament som els ciutadellencs o gent que coneix sa festa de fa temps i no ens fa falta que ens posin un peto xillón per fer més q els voluntaris. Així que crec que sa majoria, en sa mesura que podem, intentam que sa festa vagi lo millor possible i ajudar en tot el que es pot. No hi ha q exegerar.

user menorkina | Hace más de 8 años

A "pobles de Menorca". S' estimació que us tenen els altres pobles us l' heu guanyada a pols : " no en volem cap que no sigui d' aquí", " maonès es quien no boti", etc, etc, etc. Ara que ningún vos vol venir a ajudar plorau. Pues que xaleu molt.