user Casc | Hace más de 8 años

(Miquel, la mort vingués) ningú vos obliga a llegir aquestes noticies, si esteis cansats vos comprau el Marca o s Sport.

user La mort vingués | Hace más de 8 años

¡¡Ojala !!, avam si es vé i no empreñan més, cansats.....

user Miquel | Hace más de 8 años

A los que estamos hasta el moño de oír hablar del tema de los Juegos de Es Plá nos parecería formidable que se suspendieran de una pajolera vez.

user yo mismo | Hace más de 8 años

como quieres que los voluntarios de Menorca vallan sin un plan de protección no se en que piensa han tenido un año entero en reaccionar y ustedes son los que nos representan pues dais mucho que pensar

user Allava sa mare | Hace más de 8 años

No m'ho puc creure! Tot s'anys xerrant del mateix i encara no ho teniu aclarit??? Sera de ver es refrany: las cosas de palacio van despacio... Que trist!

user va gros | Hace más de 8 años

Ciutadellencs, se us a anat de ses mans i u sabeu, igual que moltes sltres coses, sant joan morirà de grandessa.

user Quin desgavell | Hace más de 8 años

Seràn els anys que tenc i que ja visc Sant Joan d'una manera més pausada, trob que no només hi ha perill a n'es pla. Algú s'ha plantejat que passaria si quedessim sense llum dia 23 o 24 a les 2 de la matinada. Vos record que un mes abans d'aquest Sant Joan, per cincogema precisament, vam quedar tots en es fosques. Vos asegur, perque sé del que xerro que no hi ha uns grups d'emergència ni ningú de guàrdia extra per si de cas a més de que els fils de llum d'es casc antic penjen d'un fin...mai més ben dit. Com a Ciutadellenca, com a Santojoanera fins a sa soca, tot això em fa molta pena.

user Miquel | Hace más de 8 años

I si ho demanam a n'es caixers? Perqué si jo fos caixer i veig que correguent as plà em puc matar, que corri un altre...

user aimuaretaestimada | Hace más de 8 años

som ciutadellenc, som santjoaner, però sincerament, i fa cert temps que ho pens, però hauriem de trovar sa manera de recuperar ses nostres festes, no crec que a n'ets ulls de s'OMT (organització mundial del turismo) sigui legal res de lo que passa durant ses festes.. navieres ofertant infinites places que no veim sa resta de s'any, i quan tenim urgències ens quedam desamparats, massificació, alcohol, drogues, mala divulgació etc. S'hauria de presentar una denuncia davant aquest organisme, i que aquesta institució intervingués en favor de Ciutadella!

user Piratin | Hace más de 8 años

en tost de culpar a uns i altres i fotermos es plats pes cap encegats amb sa política, davant una noticia que almenos a jo me preocupa i molt, mos hauriem de posar tots a una i remar cap a sa mateixa direcció, m'en record de que per una terrassa d'un bar hi va haver una manifestació i davant es futur de Sant Joan mus quedam de braços plegats a esperar que vengui l'esperit sant a arreglar aquet desastre, ja es hora de que reaccionem.