user Xispi | Hace más de 8 años

Todo muy confuso.... la verdad fa pena ... me gustaria ver como mantienen a los 24.000 de aforo detras de las lineas ( fa riure) si no son capaces los de protecion civil de aguantar la cadena humana .. como lo haran una lineas en el suelo. Luego esta el tema de controlar el acceso a Es Pla... k tenim k dur es dni o el resident per poder passar.. espero que els Ciutadellencs hu pugin disfrutar cada año lo tienen mas dificl. Bon sant Joan

user Francesc | Hace más de 8 años

Es pot ben dir que l'ajuntament sortint ens ha deixat "en bolles" amb açò. I si ho han fet amb açò que crida tant s'atenció no vull saber què trobarà l'equip de govern entrant en temes no tan mediàtics.Es pot arreglar en 4 dies aquesta desorganització i manca de previsió? Jo ho veig molt complicat, així que val més que tots ens conscienciem un poc i ajudem a conscienciar -sense paternalismes penosos i contraproduents- als altres, als amics i coneguts, als nous amics que facem, etc de fora i d'aquí. Perquè hem de reconèixer que som els ciutadellencs els que hem mostrat als visitants a engatar-nos fins baix, a aguantar "com sigui", i fer tot tipus de desastres: o ara me dirà qualcú que ens n'han hagut de venir a mostrar?? No siguem innocents ni prepotents, no voler veure les veritats incòmodes no ens ajudarà a arreglar res. Enguany més que mai ens haurem d'ajudar a que tot vagi bé.I per les pròximes haurem de pensar entre tots com millorar-les, amb realisme i amb corresponsabilitat. Sense sacralitzar tradicions -que moltes vegades tampoc no són tan tradicionals com molta gent es pensa-, sense anar a fotre a ningú i també sense anar a beneficiar a ningú. Reflexió, acord, corresponsabilitat, alegria i seny. Són festes, no?? Idò a fer entre tots ses millors festes del món perquè siguin encara millors!Una idea seria "desestacionalitzar" ses festes, retornant importància als festers i alliberant un poc de pressió dels caragols. Tanmateix, històricament, la festa del poble eren els festers, així que aquí la història ja té feina feta. Si hi ha una tradició molt forta de venir de gent que només ve a fer xou, beure (i altres coses), lligar, etc i la tradició els és no secundària sinó terciària o quaternària, es poden fer dues coses: acceptar que els espais de la festa estiguin plens de gent que se'n fot de tot o generar espais on puguin fer el que vénen a fer sense desvirtuar la festa del poble. Qualcú pot dir que també es pot posar una barrera, limitar arribades, etc. Però açò ho veig una reacció típica que he vist sempre i que no es fa mai perquè un poble difícilment tancarà ses portes, tant per viabilitat legal com per interès econòmic.

user CIUTADELLA ES LA HAVANA | Hace más de 8 años

Ciudad Magnífica todo el año

user Xuroi | Hace más de 8 años

Tantos años de publicidad por todo, tanto puerto y barcos, tanto merchandaising "santjoaner" tanto, tanto, tanto de todo ahora teneis lo que querrias hace años y no os gusta, Au a aguantarse.Como dice "Menorca" un poco mas abajo, Muro en sa costa nova y listo, je je je.Por otro lado, tanta historia con los Jocds d'es Pla,.. que si el accidente del año pasado y tal. cosas que pasan y punto. A la gente le falta mucho sentido comun, se meten ahi sin tener ni P.... idea de lo que se hace, luego pasa lo que pasa, eso si, la foto con el movil hay que hacerla como sea.Ciutadellencs, teniu un bon problema, menos mal que es altres pobles encara "ho salvam".

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 8 años

Les festes evolucionen. Hi ha jocs que es feien as Pla i actualment no es fan. S'Homo des Be no existeix des de sempre. La col.lecta que es fa el dia des be no era per pagar la beguda del caixer casat... I ara sembla que no es pugui tocar ni refer res... Un poc més de formació i llegiu més la història local. Els qui tal vegada no evolucionam prou som les persones. Hi ha més seny actualment que fa uns anys? Som conscients del que és anar a Sant Joan a Ciutadella? Quin comportament tenc jo (i cadascú) perquè la festa surti bé? Si no m'he de saber comportar, millor quedar a casa.

user Xiprinant | Hace más de 8 años

Crec que una cosa que hauria de fer ja l’Ajuntament és registrar la marca «Sant Joan, Ciutadella» perquè el qui la vulgui emprar comercialment per lucrar-se (venent passatges, mocadors, camisetes, gorres, entrades de discoteca, etc.) al manco pagui algún regalim pel manteniment de les festes.

user oferta | Hace más de 8 años

Si voleu els podem tornar a fer a Ferreries com aquell any que es van fer a Son Granot.

user Menorca | Hace más de 8 años

Simpre estan igual con lo que no quiern gente de fuera! Pero ellos si queren ir por todos lados. Yo ni he ido nunca a sant joan ni nunca voy a ir. Ellos simpre son mejores en todo i tienen lo mejor. Un muro haria en sa costa nova yo y no dejaria salir a nadie aver si les gusta.

user Maurice | Hace más de 8 años

Una cosita...si queremos que las fiestas sean como hace 20 años podriamos empezar dando ejemplo y sacar 80 caballos y no 200...en es pla hay mucha gente y puede haber una desgracia, pero 200 cavallos en santa clara tambien la pueden provocar. La fiesta ha ido creciendo por si sola....y respecto a la gente que viene de fuera pensad que pasa cuando son las fiestas de migjorn o de ferre...que vamos todo ciutadella alli, deben pensar igual no?

user Ciutadellenc | Hace más de 8 años

no es facil per un ciutadellenc veure tot aixo pero crec que hi ha gent que sho fot massa dins es cap tot aquet rollo de sa gent i sa masificació etc etcun Ciutadellenc