user Xuroi | Hace más de 8 años

Aquesta si que es bona.y porque no hacen un muro de hormigon de metro y medo de altura,.... tanta seguridad para que? que cada uno sea ma so menos coherente de sus actos y au !!

user J | Hace más de 8 años

No sabien si aprofitar sa pintura que sobrava de sa zona blava, o sa des carril velo. Tanta seguretat arribarà a avorrir.

user d'aquí | Hace más de 8 años

He passat una estona llegint els comentaris fins ara escrits, ... i veig que hi ha molt d'humor ironic. Està riure però el fet és que ara que sembla que han trobat una posible solució ( ara veurem!) només pensau a qui correspongui que el color, sigui quin sigui, s'ha de poder veure el vespre i que entre tots hem de fer seny per gaudir d'unes bones festes. Salut per a tots/es i seny.

user Nando | Hace más de 8 años

Ara només falta en Messi!

user Pedro Marqués Torrent | Hace más de 8 años

Hola a tots. JO MA PUSARE DARRERA SA RETXA. Qui astima Sa Festa Sant Joan es pusara darrera sa retxa i ajudara a qua sa gent si posi. Dixau da dir tuntarias. Mus jugam molt i alguns qua nomes critican i no tenan es ous da pusar es seu nom no som conscients da que es cavalls no corraran si no sa veu sa retxa. No pansem en singular sino en plural. Bon Sant Joan 2015.

user Allavaaaaa | Hace más de 8 años

jojojojojojojojojojojo hay hay hay...uufff Y esto.....un par o tres arbitros con spray...??? y a la segunda que pisen la raya tarjeta roja. jajajajajajajajajajajajajaj. Pom pom tirurit pom pom...ara va debo....ciutadellaaa ¡¡¡¡ jojojojojojojojojo

user ciutadallenc | Hace más de 8 años

I si un cavall surt un metre mes cap una banda, que fara sa gent? Es llevarà o quedarà igual pk respecten la linia? Sa linia per molt vermella que sigui no la veuran ni per sa tele

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 8 años

Deman disculpes si he ofès a qualcú. La meva intenció és donar el meu punt de vista. Certament, cadascú té el propi, faltaria més. Però si hi ha unes linees per poder tenir espai perquè es puguin fer les corregudes, s'ha de respectar aquest espai. Sino som capaços d'entendre que tot el que es faci és per un bé per a tots, millor ni xerrar-ne... I al qui m'ha contestat, li puc dir que estigui tranquil, perquè ja fa anys que no baix as Pla. Per tant pot disposar del meu espai que no utilitzaré allà.

user Caragol | Hace más de 8 años

I M P R E S I O N A N T E !! Gran medida de seguridad... Si señor..

user jomateix | Hace más de 8 años

Jo faria dues lineas de balas de palla i es cavallers per enmig.