user Tripartito o triparteta | Hace más de 8 años

No se sí la teta dará tanta leche, lo que sí esta claro es que hay mala leche y sólo recibiremos leches de esta gente. Esto es la leche.

user Francesc | Hace más de 8 años

Es del psoe i es del pp han entrat en massa a defensar sa presidència de Mora i a criticar ses negociacions. Clar, molt millor s'ordeno y mando. Ah, i es seguir fent macrorotondes!Amb tants de comentaris només hi he vist un argument: Mora va tenir més vots. Però, i si tots es vots per Més i Podem representen una preferència per Salord per davant de Mora? I si en lloc de començar a negociar amb exigències -és el psoe q va començar exigint presidències, i ara Més simplement ha dit que açò no és necessàriament així, mentre que Podem sempre ha mostrat preferència per Salord-, cercam una metodologia el més objectiva possible per plasmar la voluntat majoritària dels votants progressistes?

user Xec | Hace más de 8 años

Toniet podria ser perfectament Susana. I és que es seu comentari representa a la perfecció es xantatge del PSOE per provar-ho de controlar tot.Per altra banda, a la vegada, destrossa es pèssim argument del PSOE.

user Xec | Hace más de 8 años

Tanta pressió del PSOE per presidir-ho tot ja fa empegueir. Saben de més -perquè ho saben com ho sap tothom- que sa gran majoria de votants de psoe, més i podem, són molt enfora de voler que el PSOE lideri ses institucions. Però açò no els importa gens ni mica, només volen transmetre una falsa sensació d'hegemonia. Només tenen un argument: hem tret més vots que ses altres dues opcions. Maleït argument, que donaria totes ses institucions al PP! Només hi ha un argument objectiu: es candidat amb més suports entre els representants electes de ses formacions que han de fer pacte. Tota institució que es presideix en virtut d'altres raonaments és conseqüència del xantatge: açò hi ha i si no vos quedau amb en Bauzá i companyia.Però com qui dóna sa raó a sa criatura malcriada, per evitar mals majors, se'ls ha donat molt, molt més del que haurien volgut es votants. I encara no en tenen prou! Personalment em sentiria molt ridícul si fos na Susana i m'acabessin concedint sa presidència. Em tremolarien ses cames perquè sabria que sa candidata amb més suports reals, amb més preparació (amb molta diferència), amb més capacitat de lideratge i amb més capacitat per reivindicar un tracte digne pels menorquins -senes haver de retre comptes a ningú més que als ciutadans de Menorca- ha quedat per davall jo només a conseqüència d'aquest xantatge vergonyós. Quin servei es fa així a sa gent?? Ells sabran què els mou a fer aquesta comèdia penosa, però de cap manera és sa voluntat de servir a sa gent. Coses així expliquen com un partit amb uns mitjans brutals, amb molta base, amb una trajectòria i una inèrcia guanyadores no aturen d'encadenar galtades per part dels electors. Estic segur que si a dia d'avui es tornessin a fer eleccions, ja no tindrien ni tan sols s'argument de tenir més vots que els seus socis.Per què sa majoria de gent voldria que fos na Maite sa presidenta? En es fons, sense ni haver-hi pensat gaire, tothom intueix que un Consell liderat per Més té més llibertat per ser contundent i persistent en sa defensa dels interessos des menorquins. També és una solució de consens per evitar interferències amb interessos de partit de cara a ses generals. I evidentment per ses característiques de ses candidates. Susana podria liderar es Consell sabent que té es suport social per fer-ho, però no en es cas contrari, que és es que tenim entre mans.

user Mirador | Hace más de 8 años

A pams: PP 5, PSOE 3, MES 3, Podem 2, l'unica cosa clara és que l'esquerra ha guanyat però el PSOE ha perdut i no té res per defecte, s'ha de pactar i resoldre de manera raonable.

user a poc apoc | Hace más de 8 años

Mes quien es ? la derecha nacionalista eso tiene. Dar 8 cargos a Tuni Alles cuando tenia mayoría el PSOE . asi lo pagan esta gente que se dedica a la política guardando su sitio de trabajo en la admnistracion , si no salgo otra ves a cobrar de lo que critico eso no es la izquierda abajo las mascaras sois la derecha nacionalista y punto

user melao | Hace más de 8 años

Que espectáculo señores de Mes, Psm y Podemos, esto es el cambio prometido? Los ciudadanos estaban hartos del PP y en poco tiempo también están hartos de vosotros, que vergüenza.... Susana Mora, vótate a ti misma y que se "mojen" ellos, trabaja en la oposición y en las próximas elecciones te lo llevas de calle

user Quina foto... | Hace más de 8 años

Tot mestres d escola...i aquesta gent vol gestionar 40 millons de pressupost...ai mumareta

user Toniet | Hace más de 8 años

El partit més votat va ser el PP. Si el centre-esquerra no se sap posar d'acord amb governar el Consell, que deixi governar al partit més votat fins que trobi la coherència desitjada.

user avila | Hace más de 8 años

Lamentable espectáculo que estan dando esta gente. Soy votante de izquierdas pero esta gente está usurpando la honestidad que la izquierda siempre reivindica. Los de MES, que repiten hasta la saciedad que solo les mueve Menorca y que acusan a los demás de obedecer órdenes de fuera, ahora resulta que aceptan a Francina a cambio que el PSOE les de la presidencia del CIM. Maite, habeis caido muy bajo, no me lo esperava. Por otro lado el PSOE, herido en su orgullo, teniendo que aguantar en otros municipios que la alcaldia es para la lista de la izquierda más votada, y ahora les quieren mover la silla. Y por último Podemos, que , muy inteligentemente, no se quiere mojar, no sea que luego tambien les acusen de ser casta. Les guste o no, en el moment que entras en una institución, ya lo eres. Acaso no ostentan ya la presidencia del Parlament a cambio de apoyar a Frnacina. Eso sí, no entraran a gobernar, por si acaso sale mal la jugada...