user escèptic | Hace más de 8 años

El que ja havia dit, ara hi ha baralles per la cadira. Tot no és més que una lluita de poder. Tot Açò serà un gran fracas com ho va ser el pacte de progrès!!!!

user No me gusta el cambio | Hace más de 8 años

Este cambio tiene mal color

user Palabras, palabras, palabras | Hace más de 8 años

Palabras la mayoría frases hechas de pancarta, escarbas y no hay nada, frases digeridas que no saben expresar ni razonar. Alejadas de la realidad y sentido común.

user pau | Hace más de 8 años

El PSOE i Més han tret tres diputats cadescun. Per tant és molt lògic que les presidències estiguin repartides. Era molt diferent quan el PSOE en tenia 6 i el PSM 1. Es demana a Més que voti al PSOE al govern balear i al consell. Per tant des d'un punt de vista Menorquí aquí no hi ha cap equilibri. Encara més na Maite té el suport de 3 conseeller de Més i 2 de Podemos que sumen més vots que la força més votada. Entenc els nirvis, el desconcert i la frustració però em sembla que el plantejament és lògic. La presidència del govern per uns i la presidència del consell per uns altres

user Jordi | Hace más de 8 años

Esper que es recordin del votants. Hem votat un canvi d'esquerres per majoria. No sigui que a darrera hora perdem aquesta oportunitat de fer les coses d'una altra manera per personalismes o per lo que sigui. D'una manera o s'altra que es posin d'acord.

user Carl Marx | Hace más de 8 años

Lo dels talibans és al·lucinant. No tenen ni un 10% de l'electorat, ja governen a Maó i a Ciutadella i damunt també volen el Consell Insular. El dia que guanyin unes eleccions ens obligueran a tots a sortir al carrer vestits amb la roba típica menorquina o a cantar un senyor damunt d'un ruc vuit vegades cada dia.

user el cambio | Hace más de 8 años

Al fin voy entendiendo el cambio que prometieron, vamos a cambiar la estabilidad y capacidad de trabajo, por un gallinero, una subasta de sillas, y ver como se destripan los profesionales de la política que les asusta quedar sin poltrona, y un afan desmesurado por llegar a ser la casta que tanto criticaron. Eso si Menorca por encima de todo ( y en la mesa del parlament ni un solo representante de Menorca) Que largos van a ser estos cuatro años y cuantos que no fueron a votar se darán de cabezazos. El dicho de siempre... tenemos lo que nos merecemos¡¡¡

user maresca | Hace más de 8 años

Que dices los perdedores son PSM,EQUO_VERS,ESQUERA...que juntos. nos han querido vender la moto Ya lo sabia

user Ullastre | Hace más de 8 años

Cómo puede decir que mantienen un «talante absolutamente conciliador» si están a mordiscos por una poltrona. ¿A quién pretenden engañar?

user psoE | Hace más de 8 años

L'únic partit que ha exigit totes les presidències des del principi ha estat el psoE i, en el moment que es qüestiona aquest plantejament, en Tur (gran perdedor de les eleccions i encara rabiós per perdre la batllia de Maó) es posa nerviós! Dimissió senyor Tur i no enganin més a la gent!