user Cleopatra | Hace más de 8 años

I quin poder tenen aquests joves? Es que són representants d'algo? No són els mateixos que any rera any estan a s'ensortilla,a ses carotes,a tots els bultus??? O es que aquests es creuen amb més dret que la resta de joves??? El que haurien d fer és deixar puesto ja per altres que són igual de Santjoaners!!!

user Juana | Hace más de 8 años

Noltros mateixos ens ho hem sercat!! Si ben cert es que de fa molts anys s'ensortilla la posavem es Ciutadallencs també es cert que abans es qui l'agafava primer es respectava i bona sort que ha tingut!! No pot ser haver d'esperar mija hora per posar una anella, primer baralla despres besada... ni en es millors teatres. I s'altre any...mentre es rompia una carota i es cavaller esperant es seu company ja n'hi havia que estiriguissaven.... Al-lots, s'olla ja ha vessat i s' avarrissia ja ens ha remput es sac!! esper que el poguem tornar a cosir entre tots.

user jfb | Hace más de 8 años

Si sa noticia és certa tal qual es pública ens hauriem de fer una camiseta amb es lema: "GRACIES RENUNCIADORS" Mare de Deu, PER FAVOR.

user una de ciutadella | Hace más de 8 años

Açò fa anys que ho hauríeu de haver fet i deixar que el jovent també participes, com un dia us varen deixar participar a vosaltres i així no hi àuria tan de trui davall s' ensortilla. Bones festes a tothom.

user Ai muare | Hace más de 8 años

Ai muareta estimada... qui són aquests per venir a dir res? Se fa un pla de seguretat idò es compleix, un any i tots es que estigui en vigor! Trop que a alguns els hi ha donat un cop de calor per dir cosa... és patètic. Es problemano és si hi ha dues persones per colocar s'ensortilla, és problema és sa MASSIFICACIÓ, i fins que no es solucioni açò, ses festes seguiran sentenciades...

user Lógica | Hace más de 8 años

El país se va a la mierda y la gente se pasa semanas hablando de nimiedades, no me extraña que sigamos como estamos.Ala a ver Gran Hermano un rato, el 3r deporte nacional (el 2º es el fútbol, y el 1º es la envidia)

user Miquel | Hace más de 8 años

Lletgir tota aquesta sarta de comentaris no més es por resumir d'una manera: Al-lucinant, verdaderament al-lucinant¡¡. Lo més seriós ho ha escrit en "Pedro" que diu haver descobert un "submundo en estas fiestas". Aixó s'ha convertir en un circ de sessió contìnua desde fa un any.

user toni pilo | Hace más de 8 años

de qualsevol, tonteria en foten un historia increible, crec que s`ha montaqt un show de sant joan increible,,, de no res en fan un nunt,,, conslusio : pasara com cada any,,,, aso de ses linees per els cavallers , creis voltros que es cumplira? crec que no.... es mirara sa gent ses lineas per no psarles..... esteim davant un sant joan surreelista... increible fins on em arribat...........

user Kkpupu | Hace más de 8 años

Ja es Poden retirar.... No nomes x 1 any, per sempre.

user carotas y ensortilla | Hace más de 8 años

Vaya sanjoanes,no mes tienen dins es melo barallarse pero coloca ensortilla y gafa un otros de fuste