user N. 7 | Hace más de 8 años

Tranquil Jaume, et conec una mica i sé què faràs molt bona feina. Ara me podeu posar tants de negatius com volgueu. Si després de votar pitges F5 pots votar tantes vegades con vulguis i sé de bona tinta que molta gent ho fa, per tant, aquestes votacions no tenen cap tipus de validesa estadística.

user JOI | Hace más de 8 años

Veig que per felicitar una persona que no coneixen tenc -15 vots. Quin gran pais ! Quina gent més sana ! Quina enveja general ! Au anau a xefardejar a ses vecines !!!

user juancho | Hace más de 8 años

Ellos nunca lo harian, eso de nombrar una persona de diferente ideologia para un cargo. Ejemplo la destitucion de la secretaria general tecnica de la conselleria de turismo, por ser la mujer del exalcalde de pp. El sectarismo de la izquierda radical no tiene limites.

user Bep | Hace más de 8 años

Hola T. Gener. En Jaume és una persona formada en el seu àmbit i és molt bon al·lot però, malauradament, he de dir que no crec encertat per la seva part acceptar aquest càrrec. Crec que el perfil ha de ser molt més tècnic que el seu. Ell és una persona que s'el dona molt bé programar i dinamitzar però la política cultural que necessita Balears no crec que necessiti una persona amb la seva personalitat. Pot estudiar el que vulgui, és qüestió de personalitat i gustos. Bé, amb tot el meu respecte.

user Felipe | Hace más de 8 años

Aquest es es director de sa bilioteca? Ses poques vegades que he hagut d'anar he hagut d'aguntar gent fent soroll amb es móvil, xerrant, es so d'es whatsapp, facebook, al´lots xerrant i riguent i ningú els hi diu res. Ja no vaig mai. Si ha de fer es treball de director de cultura amb la mateixa serietat no aprendrà a llegir ningú. No mágrada aquesta persona per aquest puesto. I a tots es qui xerren de que es professional per ser professor,hi ha gent molt més preparada amb mes estudis que un simple llicenciat en filologia catalana. Per cert, no el vaig veure mai en ses manifestacions en contra del TIL...

user gru | Hace más de 8 años

gru, mi villano favorito.... salut jaume ;)

user T Gener | Hace más de 8 años

Actor, filòleg, professor, responsable d'una biblioteca...A jo sense coneixer-lo me sembla una persona preparada per un càrrec com aquest. A jutjar pels comentaris i les valoracions que tenen, sembla que aquesta és una mala notícia. Algú m'explica per què? Què volem?

user jajaja | Hace más de 8 años

lluis, sembla pels vots a favor del comentari de gelc que menorca es soviètica. Ets assessor de l'Esperanza Aguirre? JAJAJAJAJAJA

user Topos infieles | Hace más de 8 años

Tadeo es la hora que salgas del armario y pases a Mes

user Joan | Hace más de 8 años

Si hace su labor con la misma eficacia que en la Biblioteca, que Dios nos coja confesados... La biblioteca es un cachondeo donde quienes acudimos al arxiu històric tenemos que convivir con animales que no se comportan y las normas brillan por su ausencia. En Jaume es el primero que cruza la sala hablando en voz alta. No da ejemplo ni obliga a cumplir las normas. ¿Así es como piensa ejercer su puesto en Cultura? Pues nos vamos a aborregar todos... Seamos serios y profesionales, por favor.