user curtet | Hace más de 8 años

Perdó, rectifico. En Bob Esponja és un gran intel.lectual, i digne votant del PP. Gràcies a l’altura cultural de individus com ell, Alaior ha progressat moltíssim. M’estic plantejant proposar-lo, juntament amb n’Ana Botella, i algun altre pels Nobel, Eurovisión, a algun d’aquets importants premis de la cultura i aquests rollos......

user Hi hagi pau | Hace más de 8 años

No vos esvaloteu, al•lots!!! Crec que tot és molt més senzill. Na Coia, aquesta legislatura, cobraria menys del parlament que de Batlessa, per tant ha triat cobra el màxim que pugui (poc ètic, però legal). El problema és que no pot escollir dedicació exclusiva, ja que seria incompatible amb el seu despatx d’advocada, i amb les dietes i demès del Parlament. Així cobra el màxim del ajuntament (85%), totes les dietes del Parlament (al voltant d’uns 20000€ més), i pot fer tota la feina que vulgui des del seu despatx. Un xollo!! Però per fer-ho sense que els seus se li tiressin al coll, ha repartit sous a tothom (als 8 primers de la llista), i així ningú protesta. Qui ho faria cobrant un mínim de 20000€ l’any?? Si el moviment ètic “d’un càrrec, una persona” que ha començat al PP de Balears triomfa, na Coia tindrà que escollir entre una cosa i l’altre.

user Juntitos y Revueltos | Hace más de 8 años

Allots "curtet" tu lo que tens és molta barra. Quina altura moral tens per dir que es qui voten al PP a Lô són uns ignorants sense vergonya, tu que t'has cregut?. En JordiOdri en altres paraules ja va dir que eren basura i ara tu dius que són uns ignorants. Es problema que teniu, a part de ser uns fanatics, és que vos creis en "la verdad absoluta" i es altres sempre van arrats. Teniu es fumets molt amunt, es veu que es 24M no vos els va baixar prou. Lo primer que heu de fer és respectar i no insultar a nes qui no pensen com voltrus. Supòs que enteneu que hi ha gent que ha votat al PP i que per supost no està a favor d'aquesta mesura des sous, es concepte d'autocrítica vos costa interioritzar-lo.

user Curtet | Hace más de 8 años

Bop Espoja, ets l'exemple del pp de Lo, ignorant i que no té cap vergonya del que fa (en el teu cas, de com escrius), i que se'n enfot del que pensin els demés. Visca la incultura!!!

user bobesponjacrack | Hace más de 8 años

Para bob esponja... No ganarás el "recort" de negativos pero el de faltas de ortografiía... "molt be xulo" "ets un crack"

user Votant del PP o millón dit ex-votant | Hace más de 8 años

A na Coia: Avui per Avui no en treuries ni 6.

user Masca | Hace más de 8 años

A Bop Esponja: "CREE EL LADRÓN QUE TODOS SON DE SU CONDICIÓN"-- No tenir un coeficient intel·lectual negatiu, hauria de ser requisit indispensable per poder anar a votar, i s’evidencia tal com escrius que tu ho tindries vetat. No crec que cap dels votants del PP d’Alaior, amb un mínim de dignitat i/o seny, pugui donar suport a aquest saqueig premeditat.

user De Lo | Hace más de 8 años

Perquè? De ver que no ho entenc. Coia m'agradaves com alcaldesa, però vist lo vist, m'has decepcionat molt. No ho entenc. No pot ser que tot es poble vegi lo malament de pujar-se es sous un 260% i no hi hagi cap des regidors que no vegi que açò és un disbarat

user Melchor | Hace más de 8 años

A ver, a ver, a ver, que los de la izquierda ya os estais "pujant dalt sa parra". Yo voté al PP en Alaior porque creia en el trabajo que habían hecho durante los cuatro años anteriores, esto no implica que no pueda ser crítico con sus decisiones como con esta noticia. Yo os comprendo, acostumbrados a defender con rabia lo que hace vuestro partido sea lo que sea, os sorprende que haya gente de otros partidos que sea capaz de hacer autocrítica ya que vosostros de autocrítica sabeis bien poco, lo vuestro siempre está bien. Bueno, no se le puede hacer nada cuando por delante del sentido común se pone la rabia, el fanatismo , el radicalismo y la militancia. P.D.: solo espero que esta noticia sea rectificada por parte del Equipo de Gobierno actual, sino dentro de cuatro años no tendrán mi voto y creo que como yo habrá muchos

user De Madrid al cielo | Hace más de 8 años

Que cada poble aguanti amb el que a votat no val dir ara que jo he votat sempre al PP i ara comença a plorar. refrany del dia a cada porc li toca el seu sant martin tard o prest.