user Dogs | Hace más de 8 años

Mateixos cans amb diferent cullar

user Isaac | Hace más de 8 años

Mai no!! el PP sempre a favor de fotre al poble i Gent per Ciutadella quina decepció al final tampoc compleixen el que prometen i van a la seva.

user Caro | Hace más de 8 años

En cobrar més si que estan d'acord PP PSOE i PSM, malament comencem.

user la veritat | Hace más de 8 años

La notícia és que es volen pujar els sous l'any 2016 i el PP i està d'acord, però la veritat Torralbet és que es va aprovar una baixada de sous proposada pel partit UPCM quan governava l'esquerra l'any 2010 amb els vots a favor de tots i una altra baixada de sous quan governava el PP, però aquesta última va ser del 20 % per a l'oposició i un 10 % per a l'equip de govern del PP. I aquesta rebaixa es va aprovar amb dos vots a favor d'UPCM i l'abstenció de tots els altres grups, tant es va abstenir el PP com el PSM-PSOE. Aquesta és la veritat.

user Torralbet | Hace más de 8 años

Sa notícia MES (per Menorca) important no és lo que el PP digui o deixi de dir (des de quan és més notícia s'oposició que es govern municipal) sinó que es partits d'esquerra, i concretament PSM-Més, es pujaran es seus sous. O sigui, fan una cosa quan són a s'oposició: van forçar i aprovar sa baixada des sous des regidors des Partit Popular, i en canvi, quan el PSM governa, decideix pujar-los. Quina incoherència, senyors. Aquesta és sa notícia, David Marqués.

user martí | Hace más de 8 años

Ja cobren prou i per fer sa feina bé atramuntanat. Ningú paga per fer feines malament i es poble tampoc hauria de pagar per feines mal fetes, els que ho fan malament tindrien que tornar es doblers.

user Atramuntanat | Hace más de 8 años

una pregunta per na Margui, que en 6 anys han puixat sa contribucio es doble? a ont? a ca meva de moment NO i que consti que acab de repasar els rebuts avans d,escriura. Jo estic d,acord en que puixin els impostus, clar que si, pero sempre i cuand reverteixin tots demunt des poble que en aquestas alçades necesita un bon rentat de cara amb aigu i lejia. Pero tambe tenc que dir que no estic d,acord en que es vulguin apujar es sou perque els altres o han fet., primer que faixin els deures i si els aproven amb nota alta serem noltros mateixos que voldren una puixa per ells, per sa labor ben feta i per sa dedicacio i empenta que hi han possat. Per acabar nomes vull dir que esperent uns mesos i despres vaurem si s,ho mareixan o per contra els suspenen de "sueldo" pero no "d'empleo".

user illenca | Hace más de 8 años

La prioridad en todos los ayuntamientos son los sueldos.......Todo lo demas como dice el Moto !Ya se andara!!!!

user diego | Hace más de 8 años

me pensaba que habia una nueva clase politica ,,, porque las anteriores lo primero que hacian es subirse el sueldo,,,HIPOCRITAS,,si os preocupa el projimo,,,hay muchas ONGES que les falta gente ,,,, el problema que tienen es que no se cobra, se va para ayudar

user Sillón | Hace más de 8 años

Al sentarse en el sillón "lo que digo diego", vaya robo.