user Mateu Nin | Hace más de 8 años

Res de respectar sa voluntad popular. Cop de timó i foteuvos que ara comandem NOSALTRES. Igual que amb s´estandart des Pont de Sant Roc. El comentari de historiador es molt esclaridor: Mai m'ha agradat el PP, i no els he votat, però aquesta bandera no se la va inventar el senyor Botella. Efectivament ses banderes canvien amb es anys i no diguem es escuts... Antigament Maó (o Mahó en aquell moment) tenia un escut molt semblant a s'actual, però no era ''rodó'' sinó quadrat. Pels que ho vulguin veure: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Escut_municipal_de_Ma%C3%B3_(no_oficial).png L'escut va anant agafant diverses formes segons els governs fins acabar en l'actual. Seria bona que el senyor Botella s'hagués inventat un escut. No sap fer ni açò. Sa bandera allà dalt no em desagradava, no hi feia cap nossa. Sa bandera de sa ciutat, que al finals ens representa a tots, estava a l'antic portal de la Ciutat, l'únic que queda en peus i a la vista (encara queda murada a l'interior d'algunes cases). És l'únic vestigi a la vista, per exemple, de la murada que va ''defensar'' als maonesos durant l'horrible atac de Barbarossa a Maó al 1535, amb 2500 soldats, ique va saquejar i cremar la ciutat, amb un resultat entre captius i víctimes de la pèrdua de la meitat de la població (unes 800 persones). És el ''9 de juliol'' maonès que, també a diferència dels nostres vesins, no volem recordar i ni siquiera coneixem. Hi ha altres murades de municipis d'Espanya i d'Europa que tenen la seva bandera, perquè, a diferència de nosaltres (cosa que ens diferencia totalment dels ciutadellencs, que en tenen mil a l'ajuntament i moltes també arreu de les murades), estan orgullosos del que representa no sols la bandera, sinó també la ubicació on es troba. El pont de Sant Roc és es darrer vestigi de la muralla medieval, de l'antiga ciutat de Maó. Hauriem de ser un poc més conscients de la nostra història i deixar-nos de Francos i dels ''catalans'', que no tenen culpa de res mesquins. Aquest equip de govern, encara que m'agradava al principi, està fent algunes coses sense sentit, més per ''rancúnia'', crec jo, que per bé (de moment!!). Tindran molt de temps per demostrar i aplicar el seu projecte, però aquesta, en la meva opinió, no l'han encertada. He dit.

user julioromero | Hace más de 8 años

Pero si es lo único que sabe hacer, y lo ha dicho ARA MAO (TSE TUNG) y lo de consulta popular quiere decir que si te j.... te rasques. Que aquí mandamos los que mas botox sumamos. Amigos ni talante ni talento. Ajo y agua. Es mao una ciutat fermosa i galana.... que acaba en cala galdana.....nostra erencia CATALANA...

user joaquim de badalona | Hace más de 8 años

es molt senzill digueu maó i prou. encara que els fot, maó es una ciutat de seis illes balears i dels paisos catalans. al marge dels polítics. hi han coses que no es poden canviar. maó es maó.

user JOAN | Hace más de 8 años

Ui Ui com s'ha posat de nirviosa LA DERECHONA o sigui LOSDEMÓCRATASDETODALAVIDA. Quina mala bilis que us surt per sa vostra boca. Podreu aguantar tota sa legislatura? Molta tila.

user mahonés | Hace más de 8 años

Un altre que va votar a aquesta gent...i aquests envers començar a fer feina de ve, es miren aquestes coses quan ses preocupacions reals són molt enfora de tota aquest tonteria, Tots o una majoria volem que sigui MAHON com es coneix mundialment o MAÓ-MAHÓN si no hi ha més remei, i ho diu qui diu MO! . Hi ha que ser ben ases per fotre sa gamba tan prest. Entre es que ho van canviar i voltros...de ve, esteis com una cabra.

user Mahó | Hace más de 8 años

Ya sólo falta que quiten los caballos de las fiestas y en su lugar que instauren el bailar sardanas en la plaza. Por cierto, el "Jaleo" como se deberia traducir...

user Menorquina | Hace más de 8 años

Lo que menos se necesita es empezar ya con las tonterías de las lengüas...por q les molesta tanto el castellano? No se debe discriminar ninguna lengüa...estas cosas crean enfrentamientos innecesarios. Personalmente haciendo esto ya los encuentro radicales...a saber q mas nos espera. No confío en gente q actúa así. Somos menorquines y españoles.

user uno que voto y ya se arrepiente | Hace más de 8 años

Yo vote a esta señora,harto de que me tocasen la moral soy menorquin puro y duro nacido aqui en Mahón aunque desde muy pequeño siempre hablando castellano dicho esto ya me estoy arrepintiendo de haber votado a esta señora lo que tiene que hacer es mas obra social,y bajar los impuestos que nos ahogan y crear trabajo no solo para sus enchufados que ya han empezado pronto,me tendre que presentar a alcalde yo porque vamos la mitad se irian corriendo y no dar mitines con mentiras,si no gobernar para el pueblo y con ellos ya esta bien hombre

user maonès | Hace más de 8 años

Com es nota qui guanya i perd les eleccions: ara només criden (així sembla que són més...) aquells que fa quatre anys adulaven els nous gestors i estaven la mar de contents esperant un plat de paella per ses festes de la patrona. Sapigueu que just davall d'on onejava l'invent den Botella -que llavors no era sa bandera de Maó: era sa de sa colcada, que és molt diferent-, hi ha una clau de volta que aguanta aquell terrat, amb un escut de quan van construir el portal: hi apareixen només quatre barres, que ens agermanen amb altres pobles amb els que compartim llengua i arrels. Jo no sé si mai existiran políticament països catalans, tampoc sé si m'agradaria, però no es pot negar que culturalment existeixen i està molt clar que es pot defensar millor una llengua si tots els seus parlants tenen consciència d'aquesta unitat, per moltes i diverses que siguin les seves varietats.

user Iluminada | Hace más de 8 años

Que triste...creo que somos el único pueblo de toda España (por no decir del mundo) que cambia el topónimo cada 4 años... Es triste que se juegue de esta manera con algo tan significativo como el nombre de un lugar. Solo por respeto, sin importar idiomas ni tonterías políticas se debería escribir como está en el escudo de la ciudad que para algo es el símbolo que lo representa. Por la historia y por la cultura de nuestra tierra. Más preocuparse por las cosas serias que pasan en nuestro pueblo...