user maonès | Hace más de 8 años

Per Hegara: Si a Espanya s'ensenyessin a totes les escoles del territori les quatre llengües que s'hi parlen, i els rètols de tot l'Estat estiguessin escrits en totes elles, com a Finlàndia amb el finès i el suec, llavors et donaria la raó. Mentrestant la llengua pròpia de les Illes Balears, tal com diu l'Estatut, és el català, independentment que català i castellà siguin totes dues oficials.

user julioromero | Hace más de 8 años

Congelado se ha quedado l´estandart del Pont de Sant Roc.Volem MAHO MAHO MAHO.

user 404 not found | Hace más de 8 años

Ja va sent hora de que aprenguem a sumar: Ara Maó + PSOE (3.280+3.037=6.317) > que PP (4.275). Així que mentre no es canviï el sistema electoral aqui el perdedor es l'anterior batlesa i el seu partit que van passar de 13 regidors a 8 . A alguns els pot no agradar, però de nit és fosc i de dia es clar i 12 són més que 8, ara i sempre.

user cambio cambiante | Hace más de 8 años

según sopla el viento la juanola no se quiere quedar sola, metida de pata sacando la bandera estandarte del arc de sant roque, mal pulso al ciudadano

user Pensamientos | Hace más de 8 años

Juanola, eres una falsa, No te queremos. No podem tenir una batlesa a sa que no ha votat sa majoria. No tens remordiments?? Sa MAJORIA de gent t'ho està deixant ben clar. I a n'en Tur tampoc, i ell tampoc s'en adona que de cada vegada el vol manco gent.

user Indignado | Hace más de 8 años

Porqué como ciudadano tengo que aguantar a una alcaldesa que no ha ganado ? Ha tenido que juntarse con dos partidos más para gobernar. NO ME PARECE JUSTO. Y lo más indignante es que este pais calla, otorga y aguanta toda clase de irregularidades y pasa de todo. Después vienen las quejas el bla,bla bla en el bar y ahí se quedan. A esto se le llama ser Europeo. Después de Grecia España.

user Estribor | Hace más de 8 años

Ja està biel d'enredar la troca amb Estribor. La sentència final va absoldra en Borja Carreres. No ho recordeu? I tant mateix, es tractava d'un tema d'uns pocs metres de cotxeria.

user Perdedors | Hace más de 8 años

Ignorants i maleducats. No sé què és pitjor.

user Decepcionado | Hace más de 8 años

Congelate el sueldo juanola No teníais que cobrar la paga ética? habeis mentido en todo, os presentais con un programa electoral sabiendo que no lo cumplireis. Estoy decepcionado !!

user grandi metida de pata | Hace más de 8 años

es de sabios rectificar, pero volverán a la carga, esta gente no descansara hasta liarla