user joaquim de badalona | Hace más de 8 años

una bona notícia i que en vinguin més. la cultura catalana es important i s´ha de potenciar. visca els paisos catalans¡¡¡

user Mateu Nin | Hace más de 8 años

Mes llocs de treball per MES. Tot un exempla de el que la esquerra enten per "politicas socials i de foment del treball" "Sa llengo" per els que ens la traballem!!! Quin gran canvi, quina grandiosa novetat......Es c.... plens de Catalanufos!!

user magdalena159 | Hace más de 8 años

Aveure, perquè tenim tanta por a sa CULTURA, a aprendre ?. I si sa cultura ve de sa comunitat catalana benvinguda sia, tant com si ve d'altres comunitats. Quantes vegades ens hem agermanat amb ciutats que quasi bé no tenien res a veure amb noltros ?, i no ha passat res dolent, tot és aprendre. Em sembla que ens hauriem de començar a llevar ses cucales i poder veure-hi millor. No ens tanquem a sa cultura, vengui d'on vengui !!!

user mari | Hace más de 8 años

Avam , em sembla que tenim massa por a aprendre coses noves i més de gent que sap de qu va aquest tema. Quantes vegades ens hem agermanat amb ciutats que quasi bé no tenien res a veure amb noltros. Em sembla que hem de tenir ses mires més llargues i que tot el que sigui CULTURA, no ens farà cap mal, si ve de Catalunya benvinguda sia, tant si ve com d'altres llocs. No ens hem de posar ses cucales quan es xerra de cultura

user Son Picard | Hace más de 8 años

Coneguent de primera mà sa prepotència des govern català, serà més una relació d'imposició de sa cultura de Catalunya sobre sa de Balears. Mos volen només com a centre vacacional dels seus dirigents i per ampliar sa seva "Gran Catalunya", al més pur estil de la "Gran Alemanya" que volia implantar un senyor que nomia Adolf.Mos en podem enfiar d'aquesta gent? Mai!!!

user Pericles | Hace más de 8 años

Reformas y contrareformas en todos los ámbitos de la educación, asi esta el alumnado en el nivel de conocimientos. No es de estrañar que los docentes estén en la política. Me parece acertada la propuesta de Ciudadanos de obligar al profesora a practicas como el Mir de los médicos. Se debe gobernar para todos y máxime en esta legislatura con escuálidos porcentajes que obliga a pactos contranatúra. Que se enteren de una vez que son servidores públicos y que la remuneración que perciben si la computan como trabajo ninguno la merece. Vale el que sirve.

user menorqui | Hace más de 8 años

Marc Pons que personaje mas curioso....Vamos a ver cuantas veces nos va a dejar en ridículo en toda la legislatura. Por ahora va por buen camino...

user ESPAÑOL | Hace más de 8 años

Se acabaron las contemplaciones, apartir de hoy, el español será el unico idioma oficial en Baleares por, derecho de conquista.-- Todo el que se oponga, sera vendido, como hizo ese rey aragones-catalan que conquisto menorca que, vendio a los nativos para sufragar gastos

user cromapons | Hace más de 8 años

Benvinguda la normalitat!! el que deuria de ser una cosa ben normal, la cooperació entre institucions que comparteixen la mateixa llengua, es saludada aqui amb la hostilitat habitual, ja sabem que els peperos tenen mal perdre i no reconeixeran mai que els que varen trencar la unitat varen ser ells, que varen sortir de l'Institut Ramón Llull (per cert un home nascut a les Balears, no a Catalunya) i ara tenim que tornar enrere per recomposar totes les desgràcies que va fer el PP, peró açó si, en Bauzà ja és a Madrid, cobrant de noltros per fer no res al Senat, d'açó i de destruir la cultura de les balears si que en sap el PP.

user si vivim coses veurem | Hace más de 8 años

Decisión del Ejecutivo balear de volver a formar parte del Instituto Ramon Llull.Formar part de l'institut Ramon Llull? Ses Balears? El Govern y la Generalitat de Cataluya firmarán un acuerdo marco de cooperación cultural para potenciar la creación en ambas comunidades de lengua catalana ... O ara són Comunitat Autònoma?... Sincerament, aclarim primer es vincles illencs i després ja veurem!