user Sandra | Hace más de 8 años

Totalment d'acord amb en Bep de Ciutadella. Està clar que amb me´s classe (o amb sda modificació des mètode) s'asprendan una mica més. Però jo vaig fer 4 anys d'alemany i sé dir com em dic i 4 nombres. S'anglès l'he après gràcies a pelicules i sèries en VO. Sa resta de païssos europeus veuen sa tele en versió original subtitulada. Som ets espanyols ets únics a qui mos la tradueixen (i així queda...). Qualssevol que hagi vist 4 películes o series sabrà lo molt mal doblades i traduïdes que estan...

user Nofre | Hace más de 8 años

El nivell educatiu es baix... però s'han d'analitzar les causes... Poca motivació del al.lots, al.lots consentits, massa en es carrer? La culpa no és dels professors, els bons hàbits i bona educació s'han de mostrar a casa.

user maria | Hace más de 8 años

Que en fa de gràcia aquest titular i sa notícia. com volen que els resultats siguin bons, si a la majoria de les escoles públiques no s'ha fet res i a més ha estat un curs perdut per molts de fillets gràcies a les vagues? a part, encara que s'hagués fet a la perfecció, en un sol curs escolar no es poden esperar maravelles!!!

user Un Menorquín | Hace más de 8 años

Amigo Xec, ¿quien osa imponerle el castellano?? y dónde??Sin embargo....a mi si me imponen el catalán, en el colegio a mis hijos, los trabajos de la administración..... Y si, soy de aquí, por si se lo pregunta, de Mahón. Si a ud no le obligan a hablar en castellano, que no me obliguen a mi en catalán, no? Y déjate de las nostres illes, el nostre idioma..... que los catalanes se están cargando el Menorquín y parece que no os importa. en 50 años habrá desaparecido.....yo ya no lo veré.

user Biel | Hace más de 8 años

Bé, Bién, Good!!

user Jack Espárrago | Hace más de 8 años

ZAS! En toda la boca! Ara veurem si trobam una fórmula millor i consensuada d'incloure més i millor la llengua anglesa a les escoles i instituts...Esperem que així sigui!

user Mo | Hace más de 8 años

Aplaudan focas!!! Profes, ya podéis seguir vuestras vacaciones de verano si que os agobies. No hará falta que os pongáis las pilas con el idioma, podréis seguir siendo igual de incompetentes. Disfrutad vuestras merecidas vacaciones con mis impuestos. Un brindis!!!

user Nemo | Hace más de 8 años

Para Xec. Te doy toda la razón, creo que me he pasado y te pido disculpas. A veces me doy demasiada importancia y menosprecio a los habitantes de esta isla que me acogió. Lo lamento, I'm sorry, no volverá a pasar.

user XEC | Hace más de 8 años

Sr? nemo : No deu ser vosté un d'aquests prepotents perdonavides de la derechona casposa. De moment ja vaig aconseguir fer s'empat i es tres darrers comentaris ja no son en castellà.

user 404 not found | Hace más de 8 años

Saber anglès pot ser interessant però hi ha molta gent que predica el que no creu. La cosa és "aprendre anglès si, però que s'esforcin els altres", no anirem a veure una pel.licula en versió original, perquè s'ha de llegir i ens cansa.