user Joan Pere | Hace más de 8 años

Con todo el personal que tiene nuestro Ayuntamiento, es necesario más plantilla? Segunda pregunta, no será que nuestra alcaldesa quiere premiar la gran labor y fidelidad que este anónimo mahonés -y ex senador-, ha hecho durante los pasados años trabajando a su lado sin sueldo alguno?

user Aiiii didaleeet! | Hace más de 8 años

Ens ha quedat molt clar quin va ser el paper teu, Sergi, a l'anterior govern. Gràcies per les teves explicacions. Els hi has desmontat tot. Ara vorem que contesten.

user Profe | Hace más de 8 años

Y el gerente del Puerto Mahon esta jystificado? Si tenemos en cuenta que el puerto es del Estado q pinta un gerente del Ayto... Y asi suma y sigue. Ya se ve que solo las izquierdas pueden contratar cargos de confianza!!

user Sergi | Hace más de 8 años

Bon dia. Som en Sergi Nebot, i abans de res, m'agradaria agrair ses paraules de en/na Didalet respecte sa meva feina. Durant es temps que vaig ser a s'Ajuntament vaig esforçar-me en aconseguir que sa despesa pública quedés justificada amb sa meva feina, i d'altra banda, que algú t'ho reconegui (encara que no sepis qui és), sempre s'agraeix. Escric, però, per matisar algunes de les informacions que aquí s'han esgrimit, perquè em semblen equivocades (algunes) o sesgades (altres). 1.- No vaig fer es 4 anys de legislatura a s'Ajuntament, sinó que hi vaig entrar per substituir sa persona que va fer ses tasques de Coordinador de Cultura, Educació i Participació Ciutadana durant es primers dos anys. 2.- No conec amb detall s'estat des comptes de s'Ajuntament en es moment que es va crear sa plaça de coordinador de Cultura i Educació, immediatament després de ses eleccions, perquè no en vaig ser mai comptable ni tresorer (de s'Ajuntament), i per tant no som competent per jutjar sa idoneïtat de sa creació de sa referida plaça. Però el que sí que sé és que després de s'acord de govern, en servei de Cultura, Educació i Participació Ciutadana (des d'ara CEiP) només hi havia una persona desenvolupant tasques administratives a jornada parcial i es regidor. Atès que es regidor no podia, per raons laborals, dedicar exclusivament sa seva jornada a fer feina a s'Ajuntament, s'acordà crear una plaça exclusivament per aquesta funció, i destinar-li el sou que el regidor deixava de percebre. Al marge d'aquest acord, naturalment, quedaven l'assitència a Plens, Juntes de Govern i altres òrgans de representació obligatòria. Per tant, s'ha d'entendre que el sou que percebia el coordinador de CEiP es nodria del que deixava de percebre el regidor renunciant a la seva dedicació. 3.- No és cert que el càrrec que jo vaig desenvolupar només es dediqués a Cultura. També assumíem Educació i Participació Ciutadana, que són àrees que també generen una quantitat de feina prou notable. 4.- Finalment, independentment de si era adequat o no crear sa plaça, que és un debat ja prou viu, pens, modèstia a part, que ses dues persones que vam estar fent feina com a coordinadors de CEiP a s'Ajuntament d'Alaior acreditàvem una preparació acadèmica i un bagatge professional adequats a ses funcions que s'esperava que assumíssim. Si més no, ses persones elegides acreditàvem competència i açò, certament, no sempre passa en política (tant en càrrecs electes com en d'altra naturalesa). Estic molt d'acord que ses persones que desevolupin una funció pública han de ser competents en sa matèria que han de gestionar. Siguin des partit que siguin, tenguin es càrrec que tenguin.

user Miquel Pérez | Hace más de 8 años

Què vol dir "265.000 euros calcula la oposición" Bé se deu sebre, que cobra l'equip de govern. Per què la periodista no ho comprova? Tampoc no diu la periodista cada quan es paguen aquests 265.000 euros. Deuen ser anuals, no?

user Jordi | Hace más de 8 años

Lo de la izquierda de Alaior es más que patético, es de paripe, el anterior cargo de confianza de Izquierda Unida cobraba 9 mil euros más que el actual, y no pasaba nada. El señor Llabrés cobrando 70 mil euros por ser Director General de Cooperación, el doble que la alcaldesa. No somos tontos! Trabajen un poco!

user didalet | Hace más de 8 años

Amb tot es carinyo del mon, aquest gent pixa fora test. En Sergi Nebot va a estar de càrrec de confiança den Portella quatre anys (es mateix partit que el Sr: Llabrés) amb es mateix maravellós procediment que ara els hi sembla tant obscur, i poc igualitari. Només es dedicava a sa àrea de cultura i crec que va fer una feina raonablement bona, si tenim en compte que tenia en Portella de Jefe. En qualsevol cas es càrrec de confiança de Esquerra Unida, es va contractar quant no hi havia doblers ni per pagar s'electricitat, i en lloc de redistribuir sa riquesa entre es poble es va decidir incrementar una plantilla que ja existía per ses mateixes funcions.

user El sobrino | Hace más de 8 años

Es que los del PP no aprenden, le tenían que haber pedido consejo a mi tía Carmena de Madrid de como se hacen estas cosas.

user Maria | Hace más de 8 años

Quina caradura, o sigui que primer pujada de sous i ara enxufismo per tenir carnet del PP, aiii, què no tornaràs a repetir, no....

user PartidoComunista | Hace más de 8 años

Pensaba q estaba alegando contra la los fichajes de los cargos de confianza de Barcelona, Madrid , Cádiz, Valencia, Palma, pero no. No recordaba q a la izquierda se le perdona todo.