user aimuare | Hace más de 8 años

Ciutadella té moltes possibilitats per lo que es refereix a Turisme, però no es tracta d'augmentar sa quantitat de turistes, es tracta de millorar lo que ja tenim, i intentar distribuir es turisme que tenim en més mesos de s'any. No crec que ens faixi falta s'arribada de creuers, ja que massificarien es centre durant unes hores i llavors, sa ciutat idílica, tranquila i encantadora que venem a nes turistes, només seria un somni. Per altra banda, es turisme de camps de golf lo que vol es varietat i qualitat, és a dir, jugar a diferents camps durant ses seues vacances, cosa que a Menorca no és factible, ja que per tamany no ens n'hi caben gaires...I per últim, per lo que refereix a ses terrasses s'hauria de ser més flexible, si que es ver que molesten un poc, i que omplen ses places, però és que realment de moment ens fan falta per mantenir s'economia des poble, ja que hi ha bastanta gent que té feina gràcies a ses terraces (bastanta no siginifica tothom)Gomila t'hi queden 4 anys de moment, esper que aconsegueixis ets objectius presentats a sa candidatura, ara bé, un poc de flexibilitat a vegades és necessària! :)

user Lorenzo | Hace más de 8 años

Joana Gomila se ha lucido con sus declaraciones. Una declaración de guerra al turismo y a nuestra principal fuente de ingresos. Una persona así no puede ser alcaldesa. Que se vaya a su casa antes de que nos arruine a todos.

user deriva estúpidal | Hace más de 8 años

no siquiera son radicales estos sectarios de tres al cuarto jugando con el turismo, mareando la perdiz para colocar amiguetes y cojer el dinero público

user golfista | Hace más de 8 años

El pp fa 30 anys que promet un cap de golf i amb 20 anys de governar a tots els governs (estat, cime ajuntament i GB)ha estat incapaç de fer-ne un i ara vol que el faci el psm. Quina barra q tene.

user radicales bananeros | Hace más de 8 años

sectarios con pancarta desfasada ecoindependentismo lúgubre y desfasado en perjuicio grave de todos menos los funcionarios que cobran todo el año

user gregal | Hace más de 8 años

No estic d'acord amb na Gomila, pero el PP està bé per criticar ells que no han fet res

user estimam menorca | Hace más de 8 años

Menorca és única i l'hem de cuidar per no perdre l'essència que noltrus ja tenim el pot petit. Cada turista té el seu lloc. El viatger que ve a Menorca és moltes vegades l'inici d'un amor idílic que sempre el fa tornar a l'illa. Jo vull una illa amb verds, blaus, grocs, colors de la natura que canvien per ella mateixa, sense la mà de l'home. Els negres i grissos no m'interessen.

user cromapons | Hace más de 8 años

El PP criticva com a "radicals"? quin fart de riure, i en Toni Camps es una bona mostra de honestedad, bonomia i xsentit comú. Després de la desfeta que varen deixar a l'Ajuntament de Ciutadella encara deurien de callar durant una estona ben llarga, al manco fins l'any qui ve.

user T Gener | Hace más de 8 años

Clar, qui vulgui jugar a golf que vagi a Mallorca. Qui vulgui esquiar que vagi a Andorra, qui vulgui fer alpinisme que vagi als Alps, qui vulgui un parc temàtic que vagi a Port Aventura, qui vulgui veure runes romanes que vagi a Roma i qui vulgui veure cales, navegar, coneixer la costa, la cultura talaiòtica, visitar cases senyorials, fer senderisme... que vengui a Menorca. Açò és el que tenim i el que hem d'oferir, no inventar coses que no ens estat mai pròpies.Tan mal d'entendre és açò?

user atramuntanat | Hace más de 8 años

no entenc aquets del pp perq cuand gobernaban ells no aclarian el tema de ses terrasses, els duqs d,alba i es camp de golf? Varen tenir prou temps per deixar-ho tot acabat. Ja se que hi habia coses que estaben pendents de presupost pero d,altres no. Si no es va fer en el seu dia, ara a la alcaldesa no el hi pareix be fer-ho i punto.