user vicent | Hace más de 8 años

Prepotencia, chulería, despotismo y competencia desleal és tenir una terrassa sense permís i a un carrer on no hi té el local.

user dimoni | Hace más de 8 años

PAM incluso le puede salpicar hasta al comisario de la policia nacional, sabiendo como sabe todo lo que se cocina y no actuando.

user Pau | Hace más de 8 años

El que ens comença a tenir esgotats a tots és el serial de la terrassa il·legal de sa xarxa i l'hi han fet llevar perquè no te el local al carrer on posava la terrassa encara que algun no es vulgui assabentar.

user prepotencia chulería despotismo | Hace más de 8 años

particularmente no soy de aquí y me cago en la terraza , lo que no entra en mi psiquis es que os puteeis tanto entre vosotros, esto tiene pinta de vendeta, ilegal o no después de tantos años no se actúa de forma mafiosa en pleno agosto

user aravadebo | Hace más de 8 años

ara va de bo... mes inspectors, prohibicions... que Deu mos agafi cunfesats a tots.

user quim | Hace más de 8 años

Esper que ben prest torni obrir, davant una normativa injusta irracional i en mans d’un vesi o vesins, el arbres de davant no ens deixen veure el bosc que tenim darrera, mentrestant gent as carrer, un petit negoci tancat, i sense poder “disfrutar” d’una de les millors terracetes de Ciutadella. Bon cap de setmana a tots.

user cromapons | Hace más de 8 años

No conec molt la història d'aquest conflicte, avui he passat per davant del bar i he llegit la carta d'acomiadament del bar i que volen que els hi digui, tot plegat em sembla tot un desafiament cap a l'ajuntament, i si es veritat que la trerraça no era legal, que preten el propietari? que facin una excepció amb ell? es aixó el que vol? un favoritisme? quan les coses arriben fins a aquest punt, una persona honesta reconeixeria el seu error i donaria un pas enrere. Tancar el bar em sembla excessiu, una mida cap a la galeria i un despreci cap els treballadors, no hi cap bar que tanqui al mes d'agost, ni el més petit, ni el més llunyà del centre, cap ni un.

user Xarxa | Hace más de 8 años

El culebron ja cansa, la culpa és tota seva per tenir una terrassa sense permís. Xarxa, amb aquest nom és normal que tot siguin embulls.

user bep | Hace más de 8 años

No molesten les terrasses, molesten les terrasses il·legals muntades sense permís i que tenen el local a un altre carrer.

user Rizzo | Hace más de 8 años

Si tanto le molestan las terrazas a la señora alcaldesa que empiece quitado la unica que es propiedad del ayuntamiento y que desmantele el kiosko del borne