user valerie | Hace más de 7 años

Fantàstic. Estic contenta que algú hagi tingut la brillant idea de fer una àrea a Menorca, ja era hora. Jo fa 18 anys que tinc autocaravanes, es una forma de vida, i no val pensar que no som un turisme potencialment interessant, ens agrada la natura, i la llibertat, i crec que en general som gent respectuosa en l'entorn. Felicitats i cap a Menorca....

user Bob Esponja | Hace más de 8 años

Bona iniciativa, enhorabona!!!

user Toni | Hace más de 8 años

POR FÍN! SALE ALGUIEN CON NUEVAS IDEAS Y CRITERIO. Felicidades! RECUERDO A ESTOS SEÑORES NEGATIVOS Y HORRORIZADOS!, que es mejor aprovechar los cuarteles, a que queden hechos una puñetera mierda y se caigan por si solos = CUARTEL DE SANTIAGO, y SALA AUGUSTA, MAO. Es Mercadal ejemplo en bastantes cosas y soy Mahonés

user jonarz | Hace más de 8 años

Sa idea no es dolenta, es problema es que si a cada il·luminat que li compte alguna cosa a n'el Sr. Ametller ha de posar-hi solució, com es que encara no ha aclarit ses urbanitzacions des Mercadal per exemple? Que ja porta 3 legislatures (1 i mitja com a batlle i 1 i mitja com a regidor)

user enhorabona | Hace más de 8 años

A moltes ciutats europees, hi ha aparcaments per autocaravanes - aço si, per temps limitat a un parell de dies - al centre mateix de la població. Imagine-ho per exemple a Maó a sa plaça de la Conquesta. es un turisme d'alt poder adquisitiu i molt respectuós amb l'entorn. França n'es un bon exempla.

user Pericles | Hace más de 8 años

Lo que faltaba, convertir los cuarteles en un camping que con toda seguridad sería deficitario ya que no es tradicional en Menorca, ya existen otros y este gran espacio tiene muchas otras alternativas, publicas mejor que privadas.

user Es Mercadal a la vanguardia | Hace más de 8 años

Es interesante la continua gráfica ascendente de Mercadal, impresiona el buen hacer sistemático, un 10 para Ametller.

user Molt bé | Hace más de 8 años

Molt ben fet. A tota Europa molts de pobles tenen àrees com aquesta. El turisme d'autocaravana és d'alt poder adquisitiu. Una autocaravana costa entre 50.000 i 100.000€. I tot el que gasten va al poble, a restaurants o a botigues. No és com el turistes d'hotel "tot inclòs", que no deixa res a Menorca.

user TRIST | Hace más de 8 años

Jo soc de Menorca pero visc a fora, teng una autocaravana i em sebla perfecta que el Ameller tengui mes vista que els 2 comentaris ja posats ,i com per tot tenim de tot , pero la majoria si te poder adquisitiu. Aveure si deixam de ser de poblet , com els 2 campeons que han opinat antes. sempre teniu por de tot aixi no ens ensurtirem Pena per Menorca tenir aquesta mentalitat.

user hacía falta | Hace más de 8 años

Pues me parece bien. No puede ser que se instalen en Es Grau, en un parque natural, y la policía local mire hacia otro lado. Hacen falta 3 áreas de descanso para autocaravanas, en Maó, Es Mercadal y Ciutadella. Para que puedan cambiar aguas negras y grises. Tampoco costaría tanto. Y por lo menos, dejarían de tirarlas en cualquier sumidero.