user xop | Hace más de 8 años

estic flipant amb colors.. Es un malbaratament d'aigu!!!! jo estic molt d'acord amb molts dels comentaris que están en contra d'aquesta festa i altres com aquest tipu que ara s'ha posat de moda, i moltes vegades devant una platja. Sant Climent te a prop sa platja des Canutells, llavors que no sería bona idea posar buses, o amb cotxu propi i anar a sa platja, i que aquesta aigu, encara que estigui pagada, s'aprofiti per altre cosa. Esteim a una illa amb moltes platjes i hi ha molta mar, i segur que els al-lots i ses al-lotes des poble xalarían molt més

user Climentera | Hace más de 8 años

Vos pensau que s,ajuntament cobreix tots es gastos de ses festes i no es aixines sa AVV des poble en paga una bona part i que no sa preocupi es senyor que amb es seus inposts no sa a pagat aquesta aigua

user Pues sí Toni, yo la pago... | Hace más de 8 años

Pues sí Toni, yo pago parte de ese agua, porque las fiestas se organizan con mis impuestos, y a los camiones alguien les pagó. Así que me veo con el derecho a quejarme. Y las piscinas de los hoteles, también pagan sus impuestos, y bien cara que pagan en el agua. Así que seguiré siendo lo cansado que me de la gana, pero el agua es un bien escaso, y no está Menorca para muchos trotes. Conxa Juanola, espero que el año que viene se busque otra diversión para los niños de Sant Climent!

user escollonsplens | Hace más de 8 años

Aquesta "tradició" no té tres dècades ni de conya... fa quatre dies que es va posar de moda aquesta cosa absurda de tirar aigua a tot quisqui. Les tradicions son unaltra cosa, pot ser aquesta ho arribi a ser, però de moment no ho és.

user Toni | Hace más de 8 años

Q cansats q sou!!!! Deixau a la gent tranquila i si volen tirar aigu q en tirin.... Quina santa mania q tenen molts en jutjar.... Q la pagau vosaltres a s'aigu..... Q tenen menys dret ets al.lots de Sant Climent a xalar un poc q els clients de qualsevol piscina d'hotel de Menorca..... Tot prohibit si fos per vosaltres!!! Cansats!!!

user Lógica | Hace más de 8 años

Tradició es una paraula que serveix per dir que fas el mateix que generacions passades. Amb 30 anys no es que passin moltes generacions, mes bé mitja com a molt. Jo fa 3 dies que menjo pizza per sopar, ¿Es pot considerar tradició?¿O només es tradició si desaprofito la pizza i la tiro al terra?/ironía offSembla mentida com sa gent consegueix autoenganar-se per justificar ses animalades que fa a base de paraules boniques però buides de sentit.

user PITO | Hace más de 8 años

Me sabría dir qualcú qué es aquesta "tradició i tipisme" a ses festes de Menorca? Una illa amb una pluviometria molt minsa que no dóna per fer aquests disbarats. S'ho facin mirar a dalt La Sala.

user Tòful | Hace más de 8 años

Es una llastima que s'aprofitin aquestes festes per fer aquests desproposits, sia aigua, tomatigues, vi, etc.. com ja es costum en el nostro pais. Penso que es més propi de paisos retresats d'Africa o del tercermondistes.

user roger | Hace más de 8 años

Jo no se d'on procedeix aquesta aigua, però se me romp es cor al llegir la quantitat de tonelades llançades al "no res". Com hem d'aconsegir conscienciar de l'estalvi d'aigua si després la llençam així, demanam als pagesos que no reguin en hora punta, volem que es tanqui l'aixeta mentres ens rentam les dents, sabem que aigua no sobra enlloc i despés resulta que la tiram a tonelades a canvi d'una estona de divertiment? jo estic molt d'acord en fer festa, en divertir-nos... però algunes festes com aquestes, si es tracta d'aigua potable, em fan estrenyer el cor.

user Vergonzoso | Hace más de 8 años

No me cansaré de decir cada año cuando se publica esta noticia que me parece vergonzoso este despilfarro de agua. Como recurso escaso que es, y con el drama de los nitratos añadido, me parece muy irresponsable por parte del ayuntamiento permitir que se tiren 40 toneladas por simple devoción de los participantes al evento. Si quieren hacer una guerra de agua, que vayan a la playa.