user bep | Hace más de 8 años

Ensenyat quina oportunitat més bona de callar has perdut, per dir ximpleries estaves millor amb sa boca tancada.

user Debon | Hace más de 8 años

Que cansats que sou. Aturau ja. N'esteim farts de manipulacio. Quan comanda el PP, venga, tot ha de ser "Lo nostro". Quan comanda l'esquerra, venga, tot catala de Catalonia. Feis un flac favor a la gent alimentant polemiques inutils on no n'hi ha hagut mai.

user emma | Hace más de 8 años

tots es que defensem menorca i es menorqui li poseu negatiu quina vergonya de manorquins

user confusió i complexes propis | Hace más de 8 años

Estic d´acord amb altres què senyalen què hi ha moolta gent acomplexada amb l´idioma propi a ca nostra!i ho disfressen d´educació.Gent confusa.Gent no cultivada,presa dels seus prejudicis escolars d´antany.Gent què no es supera a la vida i queda enrocada per sempre,una pena perque sou molts i furibunds i fa pena de ver.

user Jose | Hace más de 8 años

Otro que se sube al barco de la intolerancia y el odio a todo aquello que no suene a catalán. Menuda pieza tenemos en el Consell en Mallorca.

user Antoni | Hace más de 8 años

Miquel Ensenyatdel Presidente del Consell de Mallorca. Los del PSM de Mallorca como siempre tocando las narices. Mire Llevo más de dos años frecuentando el Oristano de Ciudadela, y lo que te puedo decir es que, el trato del personal es EXCELENTE, y la comida inmejorable. La credibilidad del tal Carlos Rabbas me parece que es nula, más si tenemos en cuenta que no es el primer incidente de este señor con el catalán de las narices de fondo. Así que mejor que se preocupe del Consell de Mallorca (que bon merde te) y déjenos a los Menorquines tranquilos.

user el mateix compte de sempre | Hace más de 8 años

Son Picard,no dius clarament de quin nacionalisme xerres¿inclous s´espanyolista o aquest és el"normal" i no conta?

user Miriam | Hace más de 8 años

Lo mas penoso es que todos sabemos hablar castellano, y somos Españoles le pese a quien le pese, yo me preocuparía de hablar Alemán en Alemania.

user Endemesa | Hace más de 8 años

Quina endemesa que ha montant en Cris!

user Radicals | Hace más de 8 años

Idò tenim lo que ens mereixem, això es lo que hem votat, i ens ho fotrem amb patates quatre anys. Esper que aprenguem sa lliçó i que no sigui tard, es radicals Catalanistes amb es recolzament del PSM-MES i gran part de sa comunitat educativa ens estan adoctrinant i sotmetent. Estan generant un problema on fa 20 anys no el teníem i estan desviant s’atenció de tots dels problemes importants que per altre banda son incapaços de resoldre. A Menorca som Menorquins, xerram Menorquí que es una versió des Català i es sa nostre manera de xerrar (n'hem d'estar orgullosos) i som Espanyols. Fa 20 anys ho teníem clar això, perquè ara no?