user Xec | Hace más de 8 años

Els defensors i aprofitats del "mando y ordeno", encara molt enfora d'assumir els resultats electorals (tranquils, tot trauma té les seues passes, tot arribarà) queixant-se de l'obertura de portes i la proposta de repensar Menorca de forma plural i consensuada amb mels agents socials i els ciutadans en general.No m'estranya gens!!Ara sí que anam per bon camí!!

user pedro | Hace más de 8 años

IME, transversal (ahora todo es transversal) pero demasiado politizado

user besades | Hace más de 8 años

...vamos!!!! sa majoria de lectors des Diari demostrau un nivell cultural de competi... criticar, criticar i criticar des de sa més pura ignorància... açò és lu únic que sabeu fer! una besada a tots i cada un de voltrus jajaja

user cercle vicios | Hace más de 8 años

Si no ho he entés malament, els menorquins hem de demanar al IME que hem de pensar el dia de demá y els en un misatge cientific ens han de dir que trobam en tot elló que ens preocupa. Em sòna a elló de sa pescadilla que es mossega sa coa, mentras tant a viura que son dues díes, aixó si a costa de tots y totes.

user Discriminació positiva | Hace más de 8 años

Aviam. Aquests senyors líders en endogàmia i cercles tancats, no poden repensar ells sols per tot Menorca. Per altra banda la seva experiéncia vital és la de ser funcionari. I prou. No tenen cap altra visió. Els llibres d´excel.lència pregonen que hi hagi una certa diversitat i "mundologia" per arribar a objectius comuns. No pot ser que sempre els mateixos facin el mateix per obtenir els mateixos resultats. Això ja ho coneixem i no ens fa cap falta.

user cromapons | Hace más de 8 años

El mon de la cultura va ser victima de la politica centralista del PP com cap altre, ens varen llevar l'Intitut Ramón Llull, una institució de les poques que duen el nom d'un balear dins la globalitat cultural del mon actual. Ara com molt be diuen aquests senyors, després de la tempesta ve l'extasi i toca refer un altre cop tot el que varen desfer els popular, més interesats en trencar llaços amb els catalans i valencians, i de pas d'impossar el castellanisme per a tot arreu, com varen fer a Valencia. Jo trob que es una moolt bona oportunitat per donar pas a les associacions de la que es tan rica menorca, associacions que conformen en teixit que dona abast a tots els sectors de la societat i que podrien vertebrar Menorca sencera a través de les seves activitats. Ah, ja no m'extranya tanta hostilitat en els comentaris, deu ser per que el menorca el llegeixen molt peperos, que no saben pedre i des del soofa de ca seua solament saben insultar, peró aço si de iniciatives o de idees cap ni una, sel's hi ha quedat el cerbell eixut.

user Tomeu | Hace más de 8 años

Repensar el modelo de Menorca puede estar bien. Que lo hagan sólo entre ellos dentro del compadreo y peloteo habitual, está mal. Muy mal.

user OJO | Hace más de 8 años

Si de verdad vais a hacer una política nueva esos dos elementos que salen en la foto, fuera!

user Josep Lluís | Hace más de 8 años

Uns altres comptadors de núvols.....

user fum fum fum | Hace más de 8 años

Nuestros diputados en el Congreso se integran en sus respectivos partidos. Los Menorquines deberían ir en bloque con una sola voz por los intereses de Menorca Saludos