user Toni Burón | Hace más de 8 años

Enric, has estat un gran company de feina. Fa molts anys que vas marxar de TVE a Catalunya però a Sant Cugat no oblidarem mai la teva professionalitat, empatía, amabilitat, discreció, cultura...Gràcies pels bons moments que ens has donat. Descansa en pau.

user Dídac Taltavull | Hace más de 8 años

L’ “Associació Taltavull” lamenta profundament la pèrdua d’aquest bon amic i excel•lent persona que ha estat Enric, que al cel sia. El nostre més sentit condol a tota la seva família.

user Joan Barceló | Hace más de 8 años

Gran company de RTVE i que me va honrar amb la seva amistad. A tota la seva família i especialment als seus fills i al seu germà Sebastià el meu condol més sentit.

user arturo | Hace más de 8 años

Un gran cop. Com a membre de la Capella Davídica i vesí que erem, només puc expressar es meu enorme agraïment per sa seua enorme implicació i enorme dolor perquè era una de ses poques persones que prenia gust trobar-me pes carrer que eren moltes ses vegades, demenant com anaven ets assajos, acompanyant a sa mare...i sempre amb un somriure. Sí, era afable. Ni xuleria, ni vanitat, ni prepotència que tan exteses veig avui en dia. Sense fer renou ha arribat molt amunt. Ràbia i costernació. Un gran professional darrera sa càmera com gran servidor de la Capella. Donar suport a sa cultura passa per persones com en Quique. Una abraçada amic.

user Joan Barceló | Hace más de 8 años

Per desgràcia avui no podré dir adeu al benvolgut company de ràdio i televisió Quique. Amb ell vaig fer algunes de les passes més professionals i belles de la meva vida. Per sempre et recordaré. Als seus fills i tota la família que el va estimar el meu condol. Al cel sia.

user Ssión Marquès Torrent | Hace más de 8 años

Se'n ha anat massa prest una persona afable,simpàtica,educada i bona sobretot.Des de els nostres juvenils temps de Radio Popular llevonces al Seminari,amb el programa radiofónic Veus Joves inventat entre tots,tan engrescador per aquell grup de extranys amics reunits feliçment per la música i el micro.Quique va quedar com un gran company i el seu record serà aquest,que no ho haguera volgut per ara que fos el què és.Estic copsada per la notícia.Els meus sentídissims condols a Sebastià i tota la família.

user neus | Hace más de 8 años

Una de les persones més íntegres que he conegut mai. Lament no haver-me pogut acomiadar o tenir una estona per xerrar amb ell. Una gran pèrdua.

user joaquim de badalona | Hace más de 8 años

descanse en paz enric taltavull y mi más sentido pésame al obispo sebastià taltavull, auxiliar de barcelona y bien conocifo en badalona.

user Francesc | Hace más de 8 años

DEP Quique

user JM Cardona Natta | Hace más de 8 años

Jo vaig coincidir amb ell, com a estudiant a Barcelona, i sempre que coincidiem ens alegravem de retrobar-nos. Bon amic, i excel.lent professional. Ses meves condolències a tota sa familia, especialment al seu germà, el Bisbe Sebastià Taltavull, amb el que també he compartit molts bons moments. D.E.P.