user jaumet | Hace más de 8 años

Hay una solucion a este problema. Se llama mantenimiento. Quizá el consell pensaba que era todo poner los postes y ya esta, pues no señores, como cualquier carretera, camino, etc, hace falta un mantenimiento periódico. Hay que tapar los agujeros, revisar las pendientes que puedan erosionarse por la lluvia, pensar que hacer con las bicicletas y un largo etc. Meter a miles de personas por un camino y esperar que no erosionen es de ilusos. Esto es normal, y la unica solucion es invertir un poco en recuperar la erosion del camino y en prevencion de que se produzca Por otro lado, ya que hablamos de bicis, lo que hay que hacer es conseguir el carril bici segregado en TODAS las carreteras de la isla. Esta inversión (mucho menor que las malditas rotondas) tiene una rentabilidad muy muy superior a cualquier otra. Los ciclistas son unos locos que vendrian fuera de temporada a disfrutar de la isla. Sino mirad Mallorca. En Febrero hay MILES de ciclistas de toda europa por todos lados. Intentemos lo mismo en MENORCA!

user escollonsplens | Hace más de 8 años

Després de molt de pensar-hi, he arribat a la conclusió de que per arranjar el problema del camí de cavalls. res més efectiu que fer una "comissió pel manteniment del cami de cavalls"... no arranjaran absolutament res, però cobraran a final de mes... De res.

user Ciudadano Kane | Hace más de 8 años

Per A Ciudadanokane: Moltes gràcies per les seves lliçons sobre l'origen del Camí de cavalls que crec que casi tots els menorquins de certa edat més o manco coneixem pero aquí no discotim l'origen sino el manteniment i respecta que i tenim que tenir per part de tots. Li agrairía aportás alguna sol.lució que será ben rebuda per part de tots

user mantenimiento nulo | Hace más de 8 años

cómo todo senderismo del mundo mundial necesita mejoras y mantenimiento, pero aquí el dinero se gasta en directores, gerentes e informes y la casa sin barrer

user Nemo | Hace más de 8 años

El problema principal es que el llamado "cami de cavalls" es ahora el "cami de bicicletas",que campan a sus anchas sin respeto alguno.

user Juas | Hace más de 8 años

Ayer me cruce con dos familias con cochesitos de bebés con su respectivo bebe por dichos caminos . Que es esto? Explotar tanto las isla que al final en que quedara?

user Ullastre | Hace más de 8 años

O sea, que no contentos con permitir el destrozo del Camí de Cavalls ahora animan al destrozo de los caminos aledaños; brillante.

user Oscar | Hace más de 8 años

Cami de cavall, una gran atracció turistica i local. Es evident que si l'empram es desgasti. No només hi passen ciclistes fent derrapades, també hi passen cavalls deixant sa merda enterra, gent deixant fems i provocant algun enderrossall, hi ha de tot, pero hi ha d,haver manteniment. Tambe passa, que es van obrir camins nous deixant a la vista es material tou, que llavor sa pluja i es vent han anat erosionant. Perque es cami no es tot real, es van modificar trams a gust des senyor de qualque lloc. Indicar trams alternatius esta molt bé, he comprovat que sa gent no esta prou informada i es foten per CC bicis carregats de bosses i remolcs que despres no poden passar per tot. Hi ha trams realment complicats, no aptes per totes ses edats. Avam si amb aquesta iniciativa es mantenen nets es camins, intransitables, plens de herbes i abatzers per ses voreres, aprofit per recordar que abans, es pagesos o els amos, tenien sa obligació de xermar ses voreres des seus camins, s,atractiu seriames gran.

user A Ciudadanokane | Hace más de 8 años

En principi, el cami el van fer els francesos (segle XVIII), per poder defensar l'Illa, des de qualsevol punt de la costa, dels atacs i desembarcaments. Fins i tot hi ha un parell de camins de cavalls que creuen Menorca de Nort a Sud, a fi de que si l'atac es produïa a l'altre part de lIlla, poder-hi anar, atravessant Menorca, sensa haver de donar tota la volta a l'Illa. El que hem fet noltros ara, des de fa uns anys, per aprofitar el traçat del Camí, no te res a veure amb el seu origen.

user Pagès | Hace más de 8 años

La explicación y solución lógica que podría dar gratis cualquier persona que conoce el campo, hoy en día la tienen que dar decenas y decenas de "expertos" con informes, contra informes y más informes, cobrando un pastón. Claro, lo gratis no beneficiaría a nadie en particular...,,,,