user Mnrk | Hace más de 8 años

Totalment d'acrod amb en gorka i cromapons. Aquests són uns canals que he vist des de petit fins que van arribar ses gaviotes i els van llevar. A jo personalment de petit m'agradava veure es Club Super 3, m'agradava veure sèries com Plats Bruts, o veure un partit del Barça a on es comentarista no anés en contra.

user Barreti No | Hace más de 8 años

Que bien poder ver TV3 No importa que sea una porqueria, lo que importa es lo bien que adoctrina.

user cromapons | Hace más de 8 años

Vaya cartas d'opinió, ni una que expressi alegria per que els nostres fillets tornaran a tenir un canal amb dibuixos animats en la nostra llengua. Que volen aquesta gent, que no protesten per tenir canls xenofogs com 13 TV, intereconomia. Quina pena que em fan molts cops, tant faches ells.

user gorka | Hace más de 8 años

Per què tant d'odi davant decisions com aquestes? Per què tanta gent en contra de veure uns canals que ja veiem des de fa molt de temps i que un govern "inquisidor" els va "segrestar"? Jo mateix, quan era petit, sempre que podia veia el Club Super 3 i ja de més gran, el 33. Crec que tots aquells que veiem aquests canals tenim el mateix dret de veure-l's que tots aquells que us mirau Telecinco o Antena 3 (canals que, al meu parer, no són res més que fems, però ja ho diuen, per gustos, colors). Si no us agrada TV3 i els seus canals, no us els mireu i ja està però deixau que els altres si els puguem veure. Tan fàcil com açò perquè ningú us obliga a veure'ls.

user fernando | Hace más de 8 años

Ya que quieren gastar nuestro dinero en canales televisivos, en vez de imponer los canales adoctrinarios catalanes, podrían contratar canales culturales o documentales, pero claro...no les conviene, no sea que los chicos aprendan historia

user ChinChan | Hace más de 8 años

Que lo pague la Generalitat de Cataluña.TV3 es una maquina puramente propagandistica.Solo faltaria que lo pagaramos los ciudadanos de las islas.Tontos y apaleados.

user Helena | Hace más de 8 años

Creo que mejor bajar impuestos que a muchos nos cuesta llegar a fin de mes, o pavimentar aceras. Lo otro son gastos inútiles, que además llevan un mantenimiento que es más y más gasto cada més. Como se vé que los políticos no pasan crisis , y no le dan importancia a gastar el dinero que no es suyo.

user capgirat | Hace más de 8 años

primero apoyan la deriva nacionalista y ahora a hacer esfuerzos para que veamos el NODO en que se ha convertido TV3, para que nos adoctrine a todos. Ja ho van dir que ho capgirarien tot i es camí duen.

user Helena | Hace más de 8 años

Creo que mejor bajar impuestos que a muchos nos cuesta llegar a fin de mes, o pavimentar aceras. Lo otro son gastos inútiles, que además llevan un mantenimiento que es más y más gasto cada més. Como se vé que los políticos no pasan crisis , y no le dan importancia a gastar el dinero que no es suyo.

user Alaurenc | Hace más de 8 años

I ara mos gastarem ves a sebre quants de mils d'euros en sa xorrada aquesta?? Ja tenim una televisió pròpia, que pagam tots, per a que li hem de fer sa punyeta i dur una altre televisió autonòmica a fer-li competència??Tenim sa carretera a mitges que a part de lo que mos afectarà a ses butxaques (que ja les tenim prou escurades) es un empreny amb cert grau de perillositat, tenim problemes greus de transport i connexions amb sa peninsula i la resta d'europa fora de temporada (si no hi ha vols, no hi ha hotels i viceversa), i mentrestant lo que passa a ses institucions es si sa bandera des pont de sant roc, si es Maó / Mahon / Mo, etc.. , si hem de veure TV3 o quines banderetes dur es tren turístic de sa capital.Igual els governants no es volen enterar, però som menorquins!!!