user moises | Hace más de 8 años

Que intereses tiene el Diari Menorca con la Banda des Migjorn. Tres dias de fiestas = 3 cronicas sobre la banda des Migjorn. Tres actuaciones Banda de Mao en Sant Lluis = Ni UNA SOLA RESEÑA. Si una cosa demostro el pueblo de Sant lluis es que son personas con Seny de pies a cabeza y que lo que les interesa es disfrutar de las fiestas. En ningun momento se hecho en falta la banda des Migjorn (con todos los respetos) y los Sant lluisers y lluiseras dsifrutaron de lo lindo con la musica de la banda de Mao (igual que hubiera sido cualquier otra) La Banda des Migjorn se ha convertido en un hecho Congnitivo más por la fanfarria de la prensa que por la propia samba en sí. FELICIDADES BANDA DE MAO por los jaleos, Post Jaleos y Xaranga de las carrozas. Pese a vuestra juventut estuvisteis a la altura. Un Sant lluise que solo entiende de fiestas y compañerismo.

user marc | Hace más de 8 años

A n'es qui no li agradi que no vengui... Ses portes estan sempre obertes tant per entrar com per sortir. Au!

user Iluminada | Hace más de 8 años

Si lo piensas bién, al final quien a ganado esta batallita a sido el ayuntamiento...porque la banda (algunos miembros) a hecho su show "de franc" en las carrozas, aunque fuera para hacer broma, el pueblo tan contento y el consistorio no les ha pagado ni un euro...

user escollonsplens | Hace más de 8 años

Cada any vaig a ses carrosses de Sant Lluís perqué el meu fill és geganter, i de cada any sent més vergonya de veure com son de vulgars i xabacanes... Francament, l´any que ve el deixarem as molí, anirem a fer una volta per Cales Fonts i, quan hagin acabat, recollirem s´al.lot!

user Be de lô | Hace más de 8 años

Anar a alaior per veure 4 tractors i gent mal disfressada si que es fer espera per perdre es temps. A SantLluis i toquem tematica que ens hi afecta. Alomillor es podrie a beure menys i fumar gens, però són més divertides que a Alaior... aço segur!! Que no s'oblidi que ses carrosses es per que s'espectador pasi una bona estona, pero es qui hi van demunt inverteixen molt de temps i doblers de la seva butxaca...hi ha que ser mes tolerant i menys crític, que a n'es qui no li agradin no fa falta que esperi ni hi perdi es seu valuos temps, ningú posa un fusell a n'es cap per veurer-les.

user Biel | Hace más de 8 años

Enhorabona a sa banda desmigjorn. La Samba d'air va ser espectacular.

user másdelosmismo | Hace más de 8 años

4 carrosses que de cada any van a pitjor. Fa vergonya dir a Sant Lluís hi ha carrosses per anar a veure 4 penjats que beuen més no poder i fan el mèrval dalt d'un camió. No són carrosses atractives ni aporten cap encant. L'única cosa elaborada que s'hi va veure va ser la comparsa de cavalls. Això de cada any va a pitjor...esperar per veure això no val la pena, sinccerament.

user viva tu | Hace más de 8 años

pues ses d'alaior son lo mateix...mes carroses pero lo mateix pardal

user alaurenc | Hace más de 8 años

aço no te res a veure en ses festes, colla de mervals!!!

user Lluiser | Hace más de 8 años

Me sembla que ja van deixar clar es sant lluisers que s'ajuntament s'havia equivocat en no agafar a sa banda des migjorn, haguent pagant uns 2000€ mes a sa banda de Maó(que logicament no te cap culpa) . No li veig cap ni peus, i es membres dd sa vessa i sa carroça des parc aquatic ho van fer saber a s'alcaldesa. Rectificar es de savis.