user MENORCA DESIERTA | Hace más de 8 años

Todos los que quieren Menorca, viven en Menorca

user Tord negre | Hace más de 8 años

Cromapons; fer es ridícul es ser còmplice d'un sistema i reaccionar en contra seva quan veus que't perjudica. Fa molta estona que Menorca hauria de ser una illa precursora d'energia neta i renovable. Per açò mos hauríem d'estar manifestant des de fa temps, però... Molins no per impacte paisatgístic, plaques tampoc perquè són poc efectives quan aqui si d'algu anem sobrats es de vent i sol. També mos podríem haver manifestat contra sa normativa envers a ses energies renovables que penalitza a qui les empra però... Lo ridícul es protestar en contra de algo de lo que som còmplices dia rere dia. Lo que hem de fer és buscar alternatives. Després ja podrem dir " Menorca illa d'energia neta diu no al petroli", però mentre es motors de la Gesa funcionin amb carburant crec que protestar es hipòcrita y ridícul.

user cromapons | Hace más de 8 años

El rebiug a les prospeccions petroliferes hauria de ser unánim, tant els que volem les aigües netes, com els que defensen el turisme tenim aqui a un enemig comú, un enemig que pot acabar per sempre amb la Reserva de la Biosfera, un enemig que pot acabar amb la industria mes important de Menorca. Llegeixo algun comentari contrari i es que a aquest mon hi te que haver-hi de tot, pero trob que fan un poc el ridicul.

user Diego Taltavull | Hace más de 8 años

Realment hi ha gent que creu que si al Mediterrani Occidental hi hagués una cantitat de petroli prou important no s'hauria explotat fins ara? Realment hi ha gent que creu que les cantitats que es puguin treure d'aquí seran prou elevades com per ser rendibles? No creis que tot això es ESPECULACIÓ de gran multinacionals? i que quan ja hagin destroçat tot el fons marí i no hi treguin el rendiment desitjat serà el govern el qui haurà d'indemnitzar aquestes multinacionals (com grans autopistes que recorren la península i que ningú utilitza). És hipòcrita dir que no necessitam petroli i els seus derivats a dia d'avui, però també ho és pensar que el petroli és l'energia del futur. Hem d'apostar per un canvi en el nostre model energètic per fer-lo més sostenible, apostant per les renovables, i de pas, protegir el nostre ecosistema i el nostre entorn. Per tot això #MenorcaDiuNo #MediterranSaysNo

user fol | Hace más de 8 años

Eso es todo lo que saben hacer hasta ahora? me uno a cristian en su comentario , y que hay de las energias renovables? que piensan hacer? de momento no veo ningun plan para poner mas molinos ni parques fotovoltaicos ni siquiera ayudas a particulares para estas cosas, asi que dejense de fotos y empiecen a hacer cosas practicas, y por favor vistanse al menos para salir en estas poses de manera adecuada.

user escollonsplens | Hace más de 8 años

Tot el que volía dir ho ha dit per mi Christian... no es pot dir millor. Felicitats.

user Miquel | Hace más de 8 años

Lo que se pide es un cambio de modelo energético y apostar de una vez por todas por las renovables y otros, más limpios, sostenibles y eficaces. Hipocresía me parece a mí querer poder comer pescado de aquí, ver las playas y el horizonte limpio y no reaccionar ante las prospecciones porque "todo viene del petróleo". Pues bien, no seáis tan cobardes y pedid un cambio de modelo energético!

user JOI | Hace más de 8 años

Primer paso prohibir prospecciones; segundo paso quitar de una vez GESA del Port Maó y apostar por energia renovable que aqui tenemos viento todo el año; tercer paso subir impuestos a vehiculos gasoil y cuarto paso bajar impuestos de automoviles verdes.Endavant !

user Hipocritas | Hace más de 8 años

A lo que comentan Cristian y Usuario, añadir que por lo visto esta gente prefieren comprar el petroleo a paises árabes que el dinero se lo quedan 4 "Jeques" y el pueblo vive en la miseria y explotado. Me parece vergonzoso, seguro que todos usan diariamente derivados del petroleo...

user usuario de derivados del petróleo | Hace más de 8 años

De acuerdo con Cristian. Podrían también pedir que no naveguen petroleros por el mediterráneo occidental, e incluso, que el barco que descarga el combustible en el puerto no venga pues podría tener un percance con vertido de combustible al mar. ¡Cuanta hipocresía!.