user Mafiosos | Hace más de 8 años

Y de las máfias petroleras apoyadas por los gobiernos de turno, nadie habla, que son los principales culpables de que no se avance por ejemplo en el tema de vehiculos electricos y demás sistemas. En cuanto sale algun proyecto ya se encargan ellos de meterlo bajo tierra.

user cromapons | Hace más de 8 años

Osiris, aquest cop de raó, he llegit el meu anterior comentari hi es veritat, hi ha dues paraules que poden ser ofensives, deman disculpes a qui es pugui haver sentit malament. Ara anem pel seu comentari, Primer, lladrem oi? o sigui que som cans he? molt polit el seu comentari, solament per aixó ja podem veure la clase de persona que es vosté. Segon, conta vosté com en Rajoy, amb trampes, com sempre, si som 100 i surten 10 al carrer vostés guanyen, son 90. Contat d'aquesta manera vosté està a favor de les prospeccions petroliferes, per que no ho diu clarament? per que no surten al carrer a cridar a favor, llavors contarem si son 90, pero trob que no ens quadraran els comtes. Finalment permetim oblidar-me de vosté un moment per dedicar-l'ho al que deia, la gent jove, m'omple de felicitat veure com els joves agafen protagonisme davant dels molts problemes que tenim, joves que mouen el cul per que tots ens beneficiem, fins i tot vosté, que al igual que tants queden anestesiats al sofá de casa amb la única força de premer el comandament a distancia o teclejar algun insult pel diari, res mes Osiris, desgraciadament res més.

user MENORCA DESIERTA | Hace más de 8 años

Quien quiere a Menorca, vive en Menorca

user Lógica | Hace más de 8 años

Yo hablaba de sol, viento y mareas como conjunto de renovables. Pero ya que estamos:https://es.wikipedia.org/wiki/Anexo:Pa%C3%ADses_por_longitud_de_costaMe dices que viaje y me informe sin dar un solo dato (podrías haberme informado tú aquí mismo, pero ya lo hago yo). Solamente Noruega, Grecia y Reino Unido tienen más costa que España en Europa. Sigo manteniendo que tenemos un país con una de las mejores situaciones geográficas de Europa para explotar renovables. No hay más ciego que el que no quiere ver.

user Ánimo | Hace más de 8 años

En Castellón se consiguió que no se hicieran prospecciones cerca de las Islas Columbretes.

user a Lógica | Hace más de 8 años

Esto de que aqui "tenemos mareas como en ningun otro lugar"...que quieres que te diga?. Deberias viajar mas e informarte mejor.

user Osiris | Hace más de 8 años

Fa oi llegir un día sí i l'altre també els comentaris de tipus com el tal Cromapons. A veure, avui el locutor sectari de la Cadena SER a Menorca ha dit que a la manifestació i havía 700 persones!! Aixó vol dir que si ells diuen que eren entre 600 i 700, lo més segur es que no arribassin ni a 300. Amb la qual cosa tenim, que si sobre una población mahonesa de uns 30.000 habitants, resulta que sen manifesten uns 300, aixó es només un trist 1%. Ara poden repetir tant com vulguin que UNA MAJORÍA de sa población está en contra de aquestes prospeccions.... Peró els resultats que obtenen aquests agitadors públics quan cerquen que la gent realment es manifesti a favor d'aquesta causa, son, com podem veure, clarament insignificants: un ridícul 1% sobre una población es realment patétic. Que prenguin nota i a veure si deixen de lladrar per tot, tant els hi dona si son carreteres, rotondes, posibles prospeccions, parcs aquátics.. etc.etc....

user musol | Hace más de 8 años

ni cumbustibles ni electrisidad,dins coves,a peu,,,talayotics

user Juan | Hace más de 8 años

Podeu dir tot lo que volgueu, pero torn a dir...perque no protestan tot l'any, estiu inclos?? Numes apareixen quan s'acaba l'estiu i el bon temps i toca tornar a la rutina. Es veu d'enfora es plumeru!!

user menorquin errante | Hace más de 8 años

Estando de acuerdo con que no se hagan prospecciones en el Mediterraneo,¿que pasa con el resto de mares y occeanos que tienen por vecinos a paises pobres, de donde sacamos el petroleo para nuestros coches,motos,barcos,llaudes,viviendas,electricidad,etc,etc?¿No es una postura egoista acordarnos del tema solo cuando nos afecta a nosotros,pero que al volver a casa de la manifestacion todos hemos encendido la luz,la tele,etc?