user Guixó | Hace más de 6 años

ADV Açò només pot passar a Menorca... Lo raro és que no visquem a poblats Talaiotics!

user Ullastre | Hace más de 8 años

Que dejen de perder el tiempo y de tirar nuestro dinero y que terminen el tramo Mahón-Alayor que ya está muy avanzado, y si gustan los resultados que sigan hasta Ciudadela. Lo que es inadmisible es que lo dejen como está hasta que les llegue la próxima ocurrencia. Las carreteras las hacen los técnicos, dejen que trabajen.

user aladroc | Hace más de 8 años

Com a persona amb una mica de coneixement de l'obra pública i haver escoltat amb deteniment a la Presidenta a la roda de premsa, trobar unes quantes incongruëncies: 1.- Madrid no aprobar, sino que la Comissió de seguiment del conveni, PROPOSA i el Govern APROBA. Any d'eleccions..., si la darrera addenda va tardar quasi 1 any per la seva aprovació (cosa criticada per la Presidenta) no dic res ara, el mateix o més Sra. Salord. I com veura intervenció i juridic del CIM tirar endavant obra sense el plaços definitius aprovat definitivament. Ni amb un plaçament de 10 anys ens sortim, com veuram. 2.- Comentar el fer un nou PDSC (Plà Director Sectorial de Carreteres per Menorca, Açò son 2 anys més (licitació, redacció, informes técnics i juridics, CBMA, exposició pública, alegacions,....) Si l'obra a la carretera te que està ajustada a n'aquest, ja veurem quan comença i si pot complir plaços. 3.- L'obra de fibra óptica anaba ligada a l'obra de la carretera. Ara qué? Com afectarà una a l'altra. Plaços? 4.- Sense coneixa el que es plantetjarà per fer no es correcta opinar, però si que fer nou projecte: licitar de nou, tramitacions CBMA, exposició pública, alegacions, expropiacions,...sparlam de un any mínim, un altre per licitar el constructiu i licitar les obres. Ja ens sortim del 2018 de molt. Si la desició que es pólitica totalment, i no canvia molt el que es volia fer amb el que es farà (opin que anirà per aquí, ja que per seguritat i legislació no es pot fer el que un li sembla), per açò no feia falta tanta renou. Per la Constructora perfecta, cobrarà el lucre cesante, 700M € sense fer feina. Aquest diners el tirem al fems i resten de l'aportació de Madrid. Es dir entre projectes, obra i altres el CIM ja dur tirats quasi 1,5M € sense rédit per Menorca. Aquest resten del 30M € de Madrid, es dir que nomes tenim 28,5M €, si seguim aixi només ens quedarà per fer una rentada de cara a la carretera, i dic jo val la pena? Mentres no ens posem d'acord tots els Menorquins no tirarem endavant!! Tenim el que ens merexem, una pena!! Gràcies politics, GOB, Cercle d'Economía,...No anam be, me creguin. Salut!

user Quel | Hace más de 8 años

a ja m'agradaria que sa carretera general fos com sa ronda sud de Ciutadella, amb ses rotondes precises.

user Oi | Hace más de 8 años

Estic a favor de revisar el projecte, ja que era desmesurat (massa rotondas i colcuna sense sentit). Hem de tenir en compte que la cagada es va fer quan es va executar el projecte, no ara, tot i que pugui tenir un cost, no heu d'exagerar sense números a la mà.Ara bé, el doble carril per sentit de circulació és necessari per la seguretat de tots (cotxes, motos, bicis...). Esper que es pròxim projecte tingui en compte tan la seguretat com unes obres acord amb el que es necessita.

user Un Menorquín | Hace más de 8 años

Desdoblamiento, es lo más seguro para nosotros, nuestros hijos y todos los turistas que vengan a visitarnos.

user YA NO PODEMOS | Hace más de 8 años

¿Pero entonces, señores partidos de la izquierda, para que pedían tanto consenso? ¿Porque hicieron hacer tantos informes y tantos cambios? Con lo que eso ha costado para las arcas menorquinas. Que cantidad de dinero están malgastando. Eso si que es tirar el dinero, pero claro, como lo tiran ustedes, pueden. Si fuese el PP, no. Esa es la premisa de la izquierda: "Nosotros podemos y ellos no". ¡Se les tendría que caer la cara de vergüenza! ¿Consenso? Mentira. Lo único que buscan es prolongar las obras y actuaciones que iba a hacer el PP en la isla, con el objetivo de llegar ustedes al poder y abortarlas o destruirlas (estación de autobuses de Ciutadella, duques de alba, carretera general, etc...). Si yo fuera politico del PP, pasaba de todos ustedes, y hacía lo mismo que ustedes hacen: lo que me diera la gana.

user Macguti | Hace más de 8 años

Tengo que entender que la carretera, las obras que ahora están a medio hacer se va a quedar así???? Se va a destruir lo medio hecho?? Un nuevo proyecto?? Y todo lo pagado hasta ahora no vale para nada?? quién lo sufraga?? No se trata de ecologismo , hablamos para el 2018 que seguramente no estarán terminadas las obras, volverá un partido nuevo con otras ideas y.... señores políticos, hay que tener un mínimo de sentido común.

user Suande | Hace más de 8 años

Ahora pagaremos entre todos la rescisión del contrato. Venga caprichos!

user menork | Hace más de 8 años

Abam que presenten, que ens costa i amb quan de temps s'executarà. Llastima que amb sa variant de Ferreries, es mateixos, no tinguessin tant de repar.... Allà si que en van fer de destroça evitable totalment i ningú va xistà.