user Sin hipocresías | Hace más de 8 años

Por lo menos habrá que reconocerle coherencia. Podría haberse sumado a la corriente y ahorrase algunos improperios, como otros. A mí me hace pensar que ha renunciado a hacer demagogia con el tema del petróleo y no ha actuado hipócritamente, lo cual le honra. ¿No estábamos demandando políticos honrados?.

user Jonas | Hace más de 8 años

A quien te va a cambiar es a ti que como senador que chollo pero sabéis que todo esto es provisional en menorca no he visto ningún cambio si gente muy importante dice que el senado no sirve para nada.jajaja

user cromapons | Hace más de 8 años

Per una vegada estic d'acord amb tots els comentaris, será que contra el PP vivim millor! Es pot sebre el per que del titular? de que se sent orgullosa aquesta dona tan presumida? Si es vee que ha votat a favor de les propeccions , es tindria que sentir amargada, ja tenim un exemple del que pot passar amb el petroli, ja hem recollit més de 100 Kgs de chapapote a les platges del nord i aixó sense haber començat cap prospecció. Per altre pàrt, imitant els politics honestos, que també n'hi ha, deuria dir tot el que ha cobrat per estar tant "orgullosa", cosa de transparencia, una paraula que el PP trob que no coneix.

user sextante | Hace más de 8 años

Anda ! La coherente !

user sandra | Hace más de 8 años

Quina parida de Institució !!! Si esperem a que PPPSOE la llevi..... esperem seguts, és un cementiri de polítics que no serveixen per res ni ells ni la Institució que no té cap sentit amb totes ses Autonoseves. (en castellà Autonosuyas).

user Crític | Hace más de 8 años

Compartesc el mateix que diuen els companys.... Realment algú amb ètica pot estar orgullós d'haver fet de senador?. D'anar a Madrid a no fer res?. De pertányer a una Càmara que no té, a la pràctica, cap funció?. De ver es pensa que les esmenes "acceptades" no estaven ja planejades pel Govern i que responen a un intent de demostrar que el Senat té activitat?.Jo ja fa temps que dic que la propera reforma constitucional (que ja ha estat reformada, per cert, per fer que abans cobrin els bancs que l'Estat es preocupi dels seus ciutadans) contempli l'existència d'una única Cambra i que el Senat passi a formar part de la història constitucional espanyola...

user Som 1 PK d'or | Hace más de 8 años

Dime de que presumes y te dire de lo que careces. Satisfecha de haber llenado los bolsillos y orgullosa de no haber hecho nada.

user torma | Hace más de 8 años

Gorrones SA. PP/PSOE PSOE/PP, tanto monta, monta tanto.Saben que no son útiles para la sociedad, que son un obstáculo para el progreso y el desarrollo, un lastre y una rémora para todos nosotros, pero ellos siguen cobrando, encaramados a nuestra chepa...

user Menorquina | Hace más de 8 años

¿Orgullosa de que? de haber votado si a las prospecciones? Anteponiendo los intereses de su partido a los de los Menorquines que la votaron.

user teresa | Hace más de 8 años

Estàs molt equivocada sra Pons, esteim igual ara que fa quatre anys. Tot el pp igual. ..