user José María | Hace más de 8 años

Lo que opina Molt be, puede parecer un disparate, no lo es, tres centros de interpretación en Menorca tienen cabida. El de poniente, con sobrados valores culturales y ambientales, el del centro ( S'Enclusa) y el de levanté en el Pn de s'Albufera centro de la reserva. Daríamos mejor servicio cultural a turistas y residentes y crearíamos unos puestos de trabajo para nuestra gente que tiene que emigrar.

user miquel f. vidal | Hace más de 8 años

a "menorquina emprenyada": doblemente molesta se va a quedar Ud, cuando se entere, si quiere enterarse, de que ese dinero lo recibieron los Consells de Barceló y Marc, para hacer esas obras concretas y no las hicieron y se los gastaron en otras cosas- sin explicar clara y detalladamente. Los siguientes , con Tadeo se encontraron con plazos transcurriendo, obra sin hacer y dinero que no lo había...Y ahora volverá a pasar con la carretera general. al llegar final del plazo o bien se muestra la obra hecha o se devuelve el dinero . Volverá Ud. a "empre...se", pero mírese bien quien la deja " empre ...da".

user inde | Hace más de 8 años

Sa doble moralitat dels del PP: - la reforma de la carretera general és un projecte de finalització, és a dir, si no es fa és perden els doblers. Podem fer s'egipci, idò el farem! - S'Enclusa, es Parc Bit i sa fibra òptica també són projectes de finalització, és a dir, si no es fan és perden els doblers. No podem fer s'egipci, idò no el farem!Quan aquella màxima de la dreta que diu "tots mos tirarem de dalt sa murada" i ells s'hi tiren, o el que és el mateix "com que des de Madrid mos donen doblers ho hem de gastar si o si" i tiren per endavant, idò aquesta màxima només pels projectes en els que qualcú dels nostres hi podrà fotre mà... I així mos va, amics meus. Volem oferta complementària a l'activitat del turisme però coses bàsiques com les comunicacions virtuals (aquelles que no fan malbé el paisatge) les deixam de banda o espais com un centre de interpretació de la Reserva de la Biosfera no mos acaben d'interessar. I després mos venen la Menorca Talaiòtica...

user SENTIDO COMÚN | Hace más de 8 años

Madrid recupera 7 millones?, donde estaban?, perdón pero no queda muy claro, tenemos que devolver los 7 millones pero al mismo tiempo podemos hacer la obra?

user Molt bé | Hace más de 8 años

Aixó sí que és una obra important per Menorca. A Lanzarote, també Reserva de la Biosfera, hi ha DOS centres d'interpretació, ja que un resultava insuficient. Tenim que cuidar el turisme de qualitat, que és l'únic que ens pot salvar en un futur. El turisme de sol i platja és miseria.

user agradecidos | Hace más de 8 años

gracias Madrid

user Menorquina emprenyada | Hace más de 8 años

És a dir, ham tingut uns doblers disponibles per fer s'enclusa i es Parc Bit però an es senyors des Consell de sa legislatura passada no els hi va donar la gana fer-los?!?! I després hi ha gent que encara es planteja votar al PP?! Podriem tenir molts de puestos de feina nous des de fa anys!!!

user Ciutadella | Hace más de 8 años

Cuantas cosas mes importants tenim y tot promeses sense cumpli,Se entrada y ses Coves de Cala Blanca y ses millores per ses urbanizacions.

user Siempres se ha dicho | Hace más de 8 años

Siempre se ha dicho, que la Izquierda tiene la rara habilidad o cualidad de inventarse y crear cosas que no dan un euro de beneficio.

user Tonia | Hace más de 8 años

Un altre mort que ens costara moltissim de mantenir i sense saber que l'hem de fer.