user Mala idea des primer día | Hace más de 8 años

A Maó teniu una manera molt desordenada de ser i fer altruïsme,amb bosses penjades al carrer,no fa falta aquesta exibició ordinària per demostrar solidaritat,sobretot el demostrar ser un poble poc avançat per brut i gens cívic.Avam si El Menorca em censura...

user mari | Hace más de 8 años

Sa veritat hi ha moltes altres coses que donen mala image a Mao, hi ha contenidors plens, gent que deixa els fems enterra en ves d'obrir i tirar-los, cans que fan ses necessitats i l'amo ni s'atura a recollir, o deixa que pixin dins portals.... jo recull lo d'es meu ca i tenc que trepitjar lo d'els altres, podriem segir, aço dona mala image!!! La recollida de taps es una molt bona iniciativa i crec que si a l'Ajuntament li molesta, perque no posa ell aquestes capses al costat dels contenidors de reciclatge, vas a tirar es botils i ja tirariem els taps. Ara que sa gent esta volcada amb aquesta proposta, van i la lleven. No s'enten!!

user Reciclar | Hace más de 8 años

Trob que no és tan mal de fer arreplegar els taps i dur-los al punt de reciclatge. No ens recomanen caminar? idò, ja som partits cap allà.

user TAPONERS DE MAO | Hace más de 8 años

Hola, Carlota. Els bòtils els hem posat a la via pública, a faroles i altres senyals de tràfic, propers als containers de reciclatge, per tal de facilitar a tothom posar els taps. Ho fem gent anònima que ens diem Taponers de Maó. No volem cap protagonista i ho fem totalment de manera altruista. Els recollim i els portem a SEUR. Igual si que l'èxit de la iniciativa fa que a vegades, s'acumulin bosses, masses, ara no donem per dedicar més temps. Creiem que hi ha altres alternatives, abans d'eliminar-les... Creativitat abans que eliminar-les

user carlota | Hace más de 8 años

Abans n'hi havia als instituts i escoles i a qualque botiga i era més polit i a mi personalment em donava una imatge més seriosa. Això no saps qui ho posa

user anonimo | Hace más de 8 años

me parece bien , ya se que es por un acto solidario pero tendría que haber lugares mejores para hacerlo , no colgados de cualquier manera en farolas y molestan a la hora de pasar , ya era hora que dijeran algo , me parece bien que recojan tapones y yo soy el primero que los deposito , pero deberían hacerlo de otra manera ( colegios , tiendas ...)

user Juan | Hace más de 8 años

Estas bolsas son las únicas señales de solidaridad de los ciudadanos. Por otra parte, la ciudadanía necesita unas explicaciones claras y concisas de lo que va a cada contenedor a los efectos de reciclaje. El mal efecto lo dan los contenedores rebosantes de basura y la porquería no recogida de sus alrededores.

user KOKU | Hace más de 8 años

EL REGIDOR DE ESTÓ,NO SE QUIÉN ES NI ME IMPORTA -PERO TENDRIA QUE METER MANO EN OTRAS COSAS (NO EN LOS TAPONES)EL POR QUE DE LOS TAPONES NO LO SE ,¡¡META MANO Y DURA ¡¡A LAS BOLSAS DE BASURA, LAS SACAN CUANDO LES DA LA GANA ,MEADO Y EXCREMENTOS,LOS BASUREROS QUITAN BOLSAS MEDIO VACIAS,PERROS QUE LOS PASEAN POR LA PISTA ROJA DE CAMINAR Y BICICLETAS,TELES ,COLCHONES,......ESTO ES UN SUMA Y SIGUE ¡¡ESTO ME DUELE VER¡¡¡¡ DONDE ESTAN LOS GUARDIAS? NO SE VEN EN NINGUN SITIO..

user JORDI | Hace más de 8 años

Realment, el que dóna una mala imatge de Maó són altres coses, com els edificis abandonats, com Sala Augusta, Monte Toro, Hospital Militar Els carrers bruts, plens de pixum i cagades Els containers de reciclatge plens, rodejats de bosses i cartons Els mobles abandonats Les paperes amb bosses que surten volant quan fa vent i tiren tot el que hi ha dins I altres coses.... Les bosses plenes de taps, donen una imatge de ciiutat solidaria i altruista!!!

user ciutadella | Hace más de 8 años

y desde el otro extremo de la isla como nos sumamos a esta iniciativa solidaria ? por cierto este fin de semana ha habido vandalismo quemando contenedores de reciclaje a cenizas .que se toma alguna gente ?