user En Figuera | Hace más de 8 años

Redéu!! I jo que em pensava que sa colonització espaÑola només havia arribat a Mallorca!! (sarcasme Mode=ON)Endavant Menorquins, tots ens hem de felicitar per sa recuperació de canals de tv de qualitat, i en Català!! Tots feim País!! Tots som MÉS!!!!!!!

user Menorca is not Catalunya | Hace más de 8 años

Para que queremos IB3 si ya tenemos tv3 canal33 etc.

user Leal | Hace más de 8 años

¡Fantastico¡¡en Binixica se ven de bute¡¡

user vidal | Hace más de 8 años

si es gratis ver lo canales fantastico, y la pregunta cuanto nos costara? a los de las islas ,yo que sepa los catalanes no hay nada gratis.

user Miquel | Hace más de 8 años

Lástima que será en detrimento de la calidad de la televisión propia (IB3), o en caso contraría puede resultar con un coste muy elevado. De todas formas, también es cierto que la calidad de IB3, que a partir de ahora será toda en catalán también será bastante penosa.

user Mnrk | Hace más de 8 años

Molt i molt content que tornin tots aquest canals! No els haurien d'haver tret mai. Als comentaristes que estan en contra els voldria preguntar quina nosa els hi fan aquests canals? Si no us agraden aquests canals és tant senzill com no mirar-se'ls, en teniu molts més de canals de parla castellana per triar. Aquests canals jo els he vist tota sa vida a ca meua, van arribar a ses Illes molt abans que canals com Antena 3 o Telecinco, una porqueria de canals si us he de ser sincer. Ja era hora que se'ns tornés el que el dictador Bauzá ens va pendre.

user PERE DE SA FAVERA | Hace más de 8 años

Em fan riure aques que diuen "que hi ha coses més importants per fer" llevant importancia al fet. Si els canals de TV3 "no eren importants" perqué en Bauzà els va eliminar?? I ÉS CLAR QUE ÉS IMPORTANT !!

user medusa | Hace más de 8 años

que bien ,se acabo la crisis,ya estamos en la arcadia feliz(ironia)

user reflexionant | Hace más de 8 años

No crec que això serveixi per adoctrinar a ningú , al menys no més adoctrinament que el que ens vulguin fer des de la resta de canals “nacionals” inclús “mallorquins” i fins i tot els canals anglesos o americans o francesos. Amb aquests naturalment no s’hi posen, sols amb els que parlen en català. Idò mireu, si em far triar, entre uns canals o altres, tot i que no m’ho tindrien que fer triar, jo ho tenc ben clar, elegiré una programació de qualitat i si és en català, que és la nostra llegua, millor. De TV brossa, ja en estem tips. Ara bé si algú vol seguint mirant el que veiem, que ho faci. Jo no. Estic molt content d’aquesta noticia.

user Si es muy importante | Hace más de 8 años

Si es muy importante, seguro que se crearán muchos puestos de trabajo. Y seremos educados en el separatismo catalanista, que lo solucionará todo.