user Tofol Bosch | Hace más de 8 años

Vull saber si aquests (??) de l'Assemblea de Docents pensen també denunciar els desplaçaments de Joana Barceló i Pilar Costa, conselleres del PSOE, quan formaven part del Govern o únicament tenen interés polític i practiquen el seu atac a la persona contra Joana Camps? Aquests docents que tenen més vacances que tots els altres treballadors... es desqualifiquen a ells mateixos.

user A Josw | Hace más de 8 años

Tu mateix et desqualifiques: el "cateto" ets tu. No s'entén el què dius. No saps ni escriure.

user VERGUENZA y JUSTIFICACION | Hace más de 8 años

VERGUENZA (amb dièresi), ¿et regires si et retrac el teu escrit amb aquell pobríssim nivell expressiu? No saps ni expressar-te mínimament bé però no tens cap problema d'opinar sobre el que no tens ni idea... ¿Què en saps del sistema de selecció de professors? ¿Què en saps de la formació continuada? ¿Què en saps dels horaris que es fan? ¿Què en saps de la complicada tasca docent? Però, estimat, si no saps ni escriure! Si amb aquest nivell expressiu està clar que no has agafat un llibre en la teva vida! I vas pel món amollant la teva opinió d'expert en la matèria... Què valenta és la ignorància!VERGUENZA, millora personalment i, mentrestant, deixa en pau l'educació.

user Josw | Hace más de 8 años

A trabajar más horas. EDucar a los chicos. Etc etc. Menos llorar y los sindicatos quenmos apoyan a cobrar de vuestra afiliación no funcionarios que cobran subvenciones del estado esto es España así no va así nos ira siempre sureños lleno de catetosmasi es imposible

user Castells | Hace más de 8 años

El jutjat d,Instruccio ja ho ha arxivat dues vegades.... Pero l,Assemblea de Docents continua la seva deria de guerra destruccio massiva!

user Para "per vergüenza ....." | Hace más de 8 años

Para tu tranquilidad te diré que estudie en colegio público. Pero tu, docente, no contestas nada de lo que nos preguntamos muchos. No es importante la forma del escrito es el fondo. VERGÜENZA

user Per a "VERGUENZA y JUSTIFICACIÓN" | Hace más de 8 años

On vas estudiar? El teu escrit és un desgavell quant a coherència gramatical i també està farcit d'inexactituds en la puntuació. Aviats anem si hem de fer cas de gent que s'expressa d'aquesta manera i se les donen de saberuts! Saps allò de la biga en l'ull propi?

user toni | Hace más de 8 años

Per jo no és excusa el fet de que altres ho hagin fet. Si va malversar fons públics que ho pagui. Per l’altra banda l’assemblea de docents no va denunciar a na Joana Barceló ni a Pilar Costa senzillament per que aquesta entitat no existia. I jo en deman, on era l’oposició quan aquestes feien viatges a costa del dobles públic?, per que no ho van denunciar?, ( no millor no dir res i així noltros poden fer el mateix).

user VERGUENZA y JUSTIFICACION | Hace más de 8 años

Ya es hora que la Asamblea de Docentes en alguna de sus reuniones justificara ante la opinión pública lo siguiente: - les parece racional no trabajar en julio, Navidad y Semana Santa , aprovechando para dar clases de refuerzo para mejorar conocimientos de nuestros hijos? El resto de obreros, públicos y privados, si trabajamos. - les parece normal la reducida jornada laboral en el centro escolar? Hay que ajustarla a la media de los demas obreros - debemos empezar ya con las evaluaciones a los profesores y marcar objetivos. Quien no cumpla, reducción de sueldo y/o a la calle. La educación de nuestros hijos es demasiado importante como para que algunos hagan lo que quieran.

user berto | Hace más de 8 años

¿de que partido ha estado en la carcel un ministro?, Jaume Matas ¿de que partido era?.