user sil | Hace más de 8 años

Que pena ! Lo recordaremos siempre acompañando a Biel.... al cel sia !!

user Baldo | Hace más de 8 años

Afortunadament i gràcies al Youtube podem continuant sentint "Un altre que no sigui sa mateixa" a les teves mans, doncs molta gent a pujat diversos vídeos. El teu infinit repertori ens ha acompanyat tants anys que de segur que hi ha molta gent que guarda com un tresor enregistraments tant d'àudio com vídeo. Des de aquí convido a tothom a compartir al Youtube aquests records, crec que és una bona manera de recordar tant a n'es Curro com a en Biel.

user bep ferro | Hace más de 8 años

Fa poc vaig demanar per ell, conscient de la seva edat i de la seva salut, i avui m'ha comunicat la triste noticia. Serem molts els que t' enyorarem però també els que te recordarem. Et recordó quan baixo al "Cau" assegut al seu tabalet abraçat a la guitarra, amb la seva infinita paciencia i el seu somriure silencios, agraït de compartir vetllada, i disposat a mostrar i a apendre. Estimat Curro, ja sé que el teu esperit no ha deixat de baixar a cala Corb, però descuida que els que hem tingut la sort d'haver-te conegut sempre te tindrem present. Els meus sincers condól als seus familiars.

user Gerard Anglada | Hace más de 8 años

Sens dubte una gran pèrdua. Com a persona va ser amable, noble, discret, humil, molt educat i amic dels seus amics. Com a músic ha estat d'un talent excepcional, capaç d'acompanyar amb la seva guitarra a qualsevol persona que volgués cantar, sempre amb molta paciència i respecte. Estimat "CURRO" sempre et recordarem. Descansa en pau.

user Loles Luna | Hace más de 8 años

Querido Curro, en el cielo toca tu guitarra, el torito,mirará la luna...y yo pensaré en tí,cuando escuche esta melodía, Me falta un trocito de mi Menorca.Descansa en Paz, junto a Biel.

user Ana y John | Hace más de 8 años

De sus amigos ingleses, gracias por tantas noches felices y tu amistad. R.I.P. Descansa en paz.

user Joan | Hace más de 8 años

Que en pau descansi. Después de dècades tocant a Es Cau, aquest homo es mereixeria una estatua a Cala Corb...

user C. Mangado | Hace más de 8 años

Llàstima! Adéu, Curro! Poca gent pot imaginar quànta sabiduria, coneixement, intuició, mèrit (i a vegades, paciència infinita) brollavan de sa guiterra d'es Curro d'es Cau. Els guitarristes illencs sabem que s'ha anant es més gran de noltros. Descansa en pau, Mestre.

user Pedro | Hace más de 8 años

Unico,irrepetiple,donde estés gran curro descansa en paz.

user Juan Carlos | Hace más de 8 años

!!!Cuantos recuerdos!!!. D.E.P "Manitas de Plata".