user josep | Hace más de 8 años

a menorquin, destres de veure el teu ultim comentari, amb confirma lo que ja sospitaba, semble que est una persona de pocas llums, ja que dius que est nascut a menorca i te la estimas, pero renegas de la seva llengua per que el castella al parla mes gens, o sigui es mes importan, tu est d´aquets que et tiararias per un penyasagat si fos de moda al fero, en relacio d´inglaterra, no entenc que diguis si es parles angles i elfo, jo tinc entes que els elfos eran un sers dintre de la ficcio dels cuentos irlandesos, es veu que tens una bona emapanada mental, tu tens que fer mirar.

user Un Menorquín | Hace más de 8 años

por qué par a todos los catalanistas el que no lo sea es un facha?? A ver josep, te guste o no, nací en Menorca, la quiero tanto como el que más, pero hablo en castellano, ya que es de las más habladas del mundo. Tu lógica de si te vas a Inglaterra tienes que hablar inglés, es muy acertada, Ahora imagínate que te vas a una zona donde hablan ingles y elfo, y la administración, la educación etc... está todo en elfo.... a que ya no es lo mismo?? Menorca está es España.

user unión mapache | Hace más de 8 años

la sociedad no puede asimilar mas a los sectarios desmadrados usurpadores del poder con uniones anormales, es repulsivo que estos grupúsculos de ideología antisocial nos gobiernen

user josep | Hace más de 8 años

A menorquin, jo no mes li voldria fer veure que gent que no defensa la seva llengua, la seva cultura i las sevas arrels con voste, no son dignes a tenir en conte, crec que el seu nom de usuari, li cuadraria mes el de "españolista y facha a tope".

user maria m | Hace más de 8 años

lo que tendría que ser un requisito , es que los presentantes de cap de llista , fueran de menorca , amaran la isla y no se sometieran a artur más QUE falsos por el amor de dios . españa es castellano y menorca las dos cosas que son catalanistes no menorquinistes VERGONYA !

user Joan | Hace más de 8 años

Increíble que encara hi hagi es debat de si xerram català o no. Avam quan entendrem que català no vol dir Catalunya. Allà tenen diferents dialectes també, i es conjunt de tots es dialectes de sa mateixa família és lo que nom 'català'. A Girona xerren més semblant a Menorca que a lo que se xerra en es delta de l'Ebre. Avam si viatjam un poc més.

user treball dur per dir no a tot | Hace más de 8 años

treballar en el consell molt bo em parteixo de riure em riu en català per descomptat també per demanar el cafè a la biosfera, cafe amb llet, cafè tallat, caputxí, cigaló d'anís de badalona (del mico) el millor, estic esgotat

user Joan Manuel | Hace más de 8 años

Perdó m'he deixat de posar XERRAR I ESCRIURE. Gràcies.

user Joan Manuel | Hace más de 8 años

Allò més normal del món és que una persona sapi xerrar sa llengua que empra cada dia a ca seva a sa feina i a sa seva vida quotidiana. És molt trist que més de dos i més de quatre no la vulguin ni aprendre i a més encara hi estiguin en contra. MOLT TRIST. Tan sols és questió de voluntat.

user Menorquin | Hace más de 8 años

No voy a perder ni un minuto mas en discutir un tema del que no se tendría ni que hablar, porque no tiene ninguna logica. Defender la lengua del vecino... Bueno en verdad ya veo que el que la defiende mas es un catalán reprimido.. Y cuatro pelagatos inconformistas que les encantaría formar parte de un país independiente llamado Cataluña.. Jaja no os queda ni nada!