user TOTI | Hace más de 8 años

ara, sí!

user max | Hace más de 8 años

MILAGROS tienes toda la razon se creen los mejores y son los que mas tienen que callar, toda fam se tapam que investigen bien, verguenza tendria que darles. Este se merece carcel total y mas de sus familiares.

user cesc | Hace más de 8 años

Et confons Xec, la comissió d'investigació que va impulsar UPCM va ser la de CITUR per la qual també està imputat Avel·lí Casasnovas i uns quants exregidors del PP per adjudicacions fraudulentes en les quals l'ajuntament va arribar a pagar fins a 9 vegades més del que valien els serveis contractats i altres embolics, la comissió Nerer va ser creada a proposta del PSM, recolzada per PSOE i UPCM i presidida molt digna i eficaçment per Joan Triay d'UPCM.

user amc | Hace más de 8 años

Ya es hora de mirar por Ciutadella que buena falta le hace.

user Xec | Hace más de 8 años

Potser vaig equivocat Sra. Batlesa, però va ser UPCM de forma totalment solitària sense cap recolsament de ningú que va impulsar sa comissió de investigació?...tiram de memoria histórica o ens posam medalles autoproclamades?

user bep | Hace más de 8 años

El PP fa el paper de bomber piròman fingint que ara vol apagar el foc que ells mateixos van encendre, han estat 10 anys callats i ara fan això de cara a la galeria, com si fóssim tots ximples i no els veiéssim venir de molt lluny. On estaven quan una persona valenta i altres partits denunciaven els desfalcs? Perquè van recolzar tant temps a Avel·lí. Quanta hipocresia.

user Sergi | Hace más de 8 años

Ara es persona, 10 anys després, quan fiscal i jutge ja s'ho han mirat? Lo que haurien d'haver fet és denunciar ipso facto el 2006 enves de mirar cap una altra banda! Quants dies haguéssin durat dins una empresa privada, si es companys roben amb escavadores i no són capassos ni d'obrir sa boca? Senyors polítics, espavilin!!

user lladres | Hace más de 8 años

a bona hora, ara tota la pasta ja deu estar lluny del país

user caterina | Hace más de 8 años

Aquesta vegada t'has passat Joana.Com pots ser tan falsa i tant mentidera.No he estat mai del PP però reconesc que aquesta vegada t'han ben fotut.Es el PP que ha demanat primer que vos personeu en es procediment.No veig bé que enganeu en es ciutadans una vegada més.CHAPEAU PP

user Miquel | Hace más de 8 años

Es el PP que ha pedido a la alcaldesa que el Ajuntament se persone como acusación particular.O la alcaldesa engaña o no se entera. Ayer confirmó públicamente que no se personaban, que los servicios jurídicos no lo aconsejaban.Y justo esta mañana cuando el PP registra moción a la alcaldesa le da un ataque de nervios y decide dar la vuelta a la situación.Ay ay ay Joana Gomila com mostees es plumero