user Curin | Hace más de 8 años

No problem. En Mahón tenemos el Teatro Principal, pueden acudir a el aunque sean de Ciudadela

user julioromero | Hace más de 8 años

@Mateu, que quieres decir con lo del nueve de febrero? No defenderás a los fascistas que nos libraron del paraíso en la tierra. Y tan duramente castigaron a los miembros de milicias y partidos progresistas. Que solo planificaron y ejecutaron un plan para erradicar la religión y la oligarquía enemiga del pueblo llevándolos a pasear al campo!!!

user Mateu Nin | Hace más de 8 años

Mu mare quins temps. Sort que avui es nou de febrer!!!

user Jack Espárrago | Hace más de 8 años

@ Ciutada, a Ciutadella hi ha moooltes coses per fer, i el que pagam tots només serveix per llevar deutes de s'anterior govern den Brondo (Rates, Citur, Santa Rita, i el que sortirà...) que sen va anar amb ses butxaques plenes. S'anterior govern ja va retallar ( faroles des carrer apagades perquè no podiem ni pagar es rebut des llum, falta de neteja viària, carrers bruts desde Sant Joan fins a s'octubre, i un llarg etc.) Trobes que ara no seguim igual? Hem de donar temps a veure com responen els que ara seuen dalt la sala avam si soritm de l'enfanga, i si no ho fan bé, fuet! Mentrestant, veig que hi ha intenció de millorar... De moment.

user Joan Llabres | Hace más de 8 años

O sigui, aquests del PSM+PSOE+Podemos (Gent per Ciutadella), set mesos després de prendre possessió descobreixen que fa falta un miló d'euro més. Ja han calculat quin serà el cost anual de gestió i manteniment? Les mateixes cadufades que fan amb el Teatre des Born (gestió zero) les han fetes amb les obres de carretera de Cala Blanca, que han tardat set mesos en adjudicar-les i començar-les.

user Xec | Hace más de 8 años

Tothom ha reflexionat i s'han fet moltes crítiques obertes i generalitzades, repartiments de culpes, etc etc.Podem dir ja que és culpa del PP?? És més que res perquè as final qualcú passarà per aquí i quedarà sense sebre-ho. I ja sabem què passa quan no és culpa de ningú una cosa, que es culpables no paguen.Mala feina feta a Ciutadella, connivència (o com a mínim "deixar fer") amb es que posen costs irreals i després encara van i ho fan malament, i per paga Ministeris que ni tan sols tenen notícia de sa qüestió fins que no canvia es govern de s'ajuntament! Que trist que el PP no pugui rallar amb el PP des problemes des poble!

user MENORQUIN1 | Hace más de 8 años

Más abajo hay un chiste que se pregunta quien pagara si Sanchez o Rajoy y, la respuesta esta en la pregunta, de quien es la propiedad ? pues ese ha de pagar, fin de la interrogación..

user Ciutada | Hace más de 8 años

Be ido a Ciutadella tenim molta feina,es teatre del Born,urbanizacions peus per amunt,arbres sensa podar(Es pasaig San Nicolau ja a li toque).O no tenim presupost amb lu que pagam es CIUTADANS.

user no pasa res | Hace más de 8 años

se desvia el millon de euros, de subvenciones sociales,culturales, deportivas y hasta religiosas y solucionado.total un par de años mas de penuria no se van a notar.

user Ciutadella | Hace más de 8 años

Per Xaloc. Mira. La noticia va de teatres. I'unic que he fet, és per realzar un poc ciutadella, comentar el que estan fent alguns. Que em sembla que dona mil voltes al que va pasar o esta pasant amb les obres de remodelació del born. No sé a que ve ara fer un comentari contra jo. Merci i bon carnaval