user leninismo autoritario informatizado | Hace más de 8 años

están jugando con el autoritarismo y dictadura del proletariado más salvaje "neocomunismo estalinista" en la era de la informática con elementos tecnicos de poder y control, empiezan los tiempos del anticristo, no es chiste es muy serio

user Profe | Hace más de 8 años

Claro Nel, tu prioridad y la de los tuyos es el catalán pasando por encima de las personas. La prioridad de Podemos son las persones, un sutil matiz!!!

user medusa | Hace más de 8 años

pues a ver si hay cooorage para romper el pacto,

user Joan pet | Hace más de 8 años

A ver cuanto dura el tripartito, ojalá acaben como el rosario de la aurora y gobierne quien ganó las elecciones.

user javi | Hace más de 8 años

El Sr. Martí podria plegar. Quans anys fa que viu de sa política????Apa, que torni a l'Institut i deixi sa porta oberta........Gràcies.

user Gomila | Hace más de 8 años

Entre radicales está el juego. Hasta ahora el gallo del corral era Nel y ahora se ha puesto nervioso porque hay otros gallos que cantan más fuerte. Y mientras al pueblo que lo zarzas.

user Xec | Hace más de 8 años

Ah, aquest govern actual és mil vegades més estable i operatiu que es govern Bauzá, es govern Tadeo i ja no dic res de s'ajuntament del PP de Ciutadella xDVeim molts de titulars de conflicte podem-govern, que no són més que sa imatge dels esforços per marcar perfil propi entre podem-psoe de cara a campanyes electorals i ara negociacions postelectorals a Madrid.Una pena que tanta renou mediàtica (cercada, cert) tapi sa feinada que es fa des de ses institucions.Ara bé, es que ja apel·len a sa consistència, unitat, etc. des governs del PP en contraposició al pacte fan ganes de riure. Açò sí que és memòria de peix!

user antirojo | Hace más de 8 años

¿y que esperaba mes de un partido antisistema revolucionario chavista? esta gente solo puede gobernar desde una dictadura...no entienden la democracia...se la quieren cargar para ponerse ellos

user Xec | Hace más de 8 años

Es nota molt qui, legítimament, clar, en lloc de fer feina perquè les coses vagin bé aquí i procurar que l'Acord tengui continuïtat més enllà d'aquesta legislatura, només pensa en clau de Madrid, mirant d'aprofitar qualsevol cosa per marcar un perfil propi respecte del PSOE. Segurament amb les contínues estridències mediàtiques de Podem al Parlament, aconsegueixen marcar aquest perfil propi, i tal vegada açò els ajudi a fer punts segons a on. Però està clar que donen molta corda a l'eix PP-C's.Segur que en Nel s'ho ha pensat molt abans d'"explotar". Cansament de fer feina constructiva i procurar que sigui la bona feina la que doni titulars i veure com el grup parlamentari de Podem sempre cerca sa discrepància i es circ mediàtic.PD: cal tenir en compte que Podem hi és en tot tant com vol, com si fossin al govern, no li arriba res de nou ni està al marge de res. Poden negociar de tu a tu, acordar esmenes, negociar al·legacions i el que sigui sense mediatitzar discrepàncies.

user menorqui | Hace más de 8 años

Nel que et pensaves que si t'ajuntaves amb podem seria un cami de roses, si tu ets radical ells ho son més però tambe son més ambisiosos que tu i sempre ballaran amb sa que mes li agradi o amb qui doni que xerrar. No et posis histèric perque açò acaba de començar