user No és tan fàcil | Hace más de 8 años

Suprimir el nivell 33 és molt més complex del què alguns pensen.Sobretot perquè parlen sense conèixer com és la legislació en aquesta matèria.La supressió de la percepció d'alguns dels treballadors públics que ho tenen recorregut potser més senzilla, però no de tothom.I això és conseqüència què aquest complement és reconegut per la Llei estatal.I això podria fer que alguns treballadors la cobressin i altres que no, si s'adopta la decisió en aquest sentit. I, fins i tot, s'hauria de veure si els qui la deixen de percebre, sense modificar la legislació estatal, si recorren a instàncies judicials administratives guanyarien el cas o no.De tota manera, el què es vol fer es modificar la legislació autonòmica. I si això es fa, entenc, que els funcionaris estatals o de cossos estatals quedarien exclosos, d'aquesta situació. Això faria que mentre alguns perdrien el complements, altres el mantindrien i, fins i tot, en el futur es podrien incorporar altres perceptors.

user 33 | Hace más de 8 años

Sr xec Si ho volen suprimir ho tenen ben facil. Ido, no fagin. Si no ho volen fer, no fagi discursos i deixi de enredar.

user Caretas fuera | Hace más de 8 años

Deman a tots es qui vau posar de moda "ets etscratches" sigueu valents i u torneu a posar an marcha,are teniu un bon motiu per fer-ho, presentauvos devant es domicilis de aquets "funciunaris politics",venga valents avont sou?

user medusa | Hace más de 8 años

y los anticastas (ya convertidos en casta)muy callados,el paso de oposición a poltrona transtorna los principios""""tengo unos principios y si no me sirven tengo otros""""

user jonarz | Hace más de 8 años

El més trist de tot es que quan van accedir a càrrec polític ja cobraven més que al seu lloc de feina com a funcionari, i com a premi per aquest "sacrifici" es posen un augment amparant-se en una llei, que té diferents interpretacions però sempre en benefici del politic de torn. Quina pena!! Per cert, s'únic que ha renunciat a nivell 33 es un funcionari, sense vinculació política, i que ha ocupat una direcció insular. Es dir, que, el problema sempre són els mateixos...

user Angel | Hace más de 8 años

Sr. Xec li recordo que a l´època nazi i a l´època del Pol Pot per exemple, també tot era ben legal i ajustat a les seves lleis.....

user Joan pet | Hace más de 8 años

Nadie le ha obligado a ser politicos, si se presentan es voluntariamente, pero aqui es donde demuestran que son unos peseteros y van a por la pela, sea como sea.

user Ramonet | Hace más de 8 años

Los que decian de cambiar las cosas! No hay verguenza ni respeto! Cuando hay familias que tienen que ir a caritas para poder comer y vivir verguenza que no tienen €€€€€€€ Terres, Barcelo y cia.. estan muy callados todos.....

user Menork | Hace más de 8 años

Nemo dejate de rollos. Si ellos se lo han puesto a dedo para beneficio de ellos, a espaldas del pueblo y a costa del mismo, amen de estar i justificado y eticamente reprobable, igual que lo han hecho sin preguntar y sin contemplaciones que se lo quiten sin mas.

user diego | Hace más de 8 años

seguro que habra algun socia listo