user a un manobre | Hace más de 8 años

Si, que es cert que es tarda molt de temps que et donin el permis d'obre, i ho he patit, pero tambe sé que molts projectes són retornats a l'arquitecte, per que no compleixen la normativa. També es cert que aquesta feina de revisar-ho es de l'ajuntament.

user manobre | Hace más de 8 años

TE POSIS COM TE POSIS MARIA L'EQUIP DE GOVERN DONA ELS PERMISOS D'OBRES EN CONTAGOTES I HO TE TOT ATURAT I EL DEMÉS SON EXCUSES BARATES

user filiprim | Hace más de 8 años

No seria més econòmic posar unes mitja canyes de marés ,per amagar els cables, reagrupant tots els cables dintre?LO DELS CABLES DE TELEFONICA ES DE JUTJAT DE GUARDIA.

user inde | Hace más de 8 años

Soterrar cablejat permitirà, d'una vegada, que també arribi la fibra òptica al nucli antic, cosa que fins ara no s'ha pogut fer. Els tirs van per aquí...

user matias | Hace más de 8 años

Esto si que es importante ostia.............

user | Hace más de 8 años

... Cuando descubrí por primera vez los altavoces que hay colgados en el centro de Ciudadella, me recordaron las sirenas que avisaban cuando los bombardeos antiguamente... hasta que vi que los usaban los templos para hacer proselitismo sonoro durante sus fiestas de guardar. A ver si es verdad que se acuerdan de hacer cumplir la normativa, pero para todos, las misas que queden dentro de sus recintos sin contaminar el exterior, por favor.

user Kapak | Hace más de 8 años

Bravo. Llevo años diciendolo. El siguiente paso: los carteles fuera de normativa.

user curiositat | Hace más de 8 años

Quantes intervencions a n'es plens ha fet Joan Triay des del mes de juliol de 2015? I per mesos? Juliol, agost, setembre,...

user maria | Hace más de 8 años

Recoman veure els plens. Resum personal: vergonya per l'aportació feta per rita lorente en referència al paper de les dones en el "far oest" de la festa de carnaval. Respecte a Joan Triay, tal vegada seria interessant demanar quants permissos d'obres s'han retornat als arquitectes per que no que hi havia incorreccions. Més val demanar quin es l'objectiu de demanar dades concretes, per que si no no es poden treure conclusions. I a l'equip de govern: endavant, segui així!!

user Xiprinant | Hace más de 8 años

Exigir el soterrament és una mesura que, si s’arriba a fer, ens penedirem tots els veïns de les enormes molèsties que implicarà, a canvi de res. Un compromís més raonable era fer que s’ORDENÉS I DEPURÉS millor el cablejat. Hi ha molt de cable telefònic que està penjat i no té us, perque són línies que van donar problemes i els tècnics, per no perdre temps, en posen una altra i deixen la vella. És un fet constatat. A més, al casc antic l’enllumenat públic es fa amb faroles que no van amb un poste sino penjades a les façanes. Com ho fareu per soterrar això? A cada farola pujarà un cable del carrer? Em fareu una regata a la façana? Qui la pagarà? És un disbarat i un malaveig. Ordernar el cablejat millor, en 3 feixos: subministre elèctric, comunicacions i enllumenat públic. A més, quan hi ha avaries, tot lo soterrat és més difícil de mantenir. Complicar-se la vida a canvi de que el guiri pugui fer la seva foto més mona. I allò de Cuba, quina gràcia. Que llevin els cables amb Photoshop idò!