user Hipócritas | Hace más de 8 años

La droga que causa mas muertos al año en el mundo es legal, por que no os atrevéis a ilegalizar el alcohol? Genera demasiado dinero, pues a concienciar. Prohibir nunca es la solución, agrava el problema enriqueciendo a los delincuentes

user Pedro | Hace más de 8 años

El consumo de alcohol es mucho más peligroso y está aceptado por la sociedad empezando por las fiestas de pueblo...después no dejan servir alcohol en una bar normal durante todo el año! Es cierto que bastantes jóvenes prueban el cannabis pero también lo es que muchos no lo hacen...pero claro...esto no es noticia! Creo que al final es mucho más peligroso la falta de educación, la falta de personalidad y el no saber decir que No cuando te lo ofrecen.

user Legalize it, tax it | Hace más de 8 años

Es qui vos pensau que hi ha màfies involucrades no en sabeu gaire des tema, sa majoria de sa marihuana que es consumeix a s'illa ve de petits cultivadors que venen a petita escala. Es cannabis no es legal perque es mes profitós perseguir sa gent per cosa que no fa mal a ningú. Com sempre atacau es símptomes i no sa causa. Es joves de Menorca consumeixen per fugir de sa realitat. No hi ha cap conspiració per subvertir a nes joves o cuentos xinos.

user | Hace más de 8 años

... las mafias de la droga no tienen otra idea que ir a por los jóvenes, saben que son los más fáciles de captar, los más débiles e indefensos. Saben que con tener enganchada a la juventud, se aseguran clientes fieles en un futuro para que vaya bien su negocio........ mira por dónde, lo mismo que hace la iglesia.

user FIESTORRA | Hace más de 8 años

tan sols si volen prevenir que vaguin a els parcs de maó . es freginal , sa explanada , es parc de patins entre altres rincons i la policia que confisqui la cantidad que duen al demunt tan sols un porro . no hi fan res dret a consum . dret a beura responsabilitat personal

user maria | Hace más de 8 años

Discrep, es fa una normalització del consum del cannabis quan no és així. La gran majoria d'adolescents van a l'institut cada dia, estudien, aproven,... no consumeixen. Son 4 que ho fan. Totalment d'acord amb la prevenció i també és important fer-se des dels mitjans de comunicació

user coherència | Hace más de 8 años

Idò, una prevenció seria que els menors que van amb el jaleobus no puguin pujar l'alcohol.

user Pepe | Hace más de 8 años

La droga mas consumida en los adolescentes son el Alcohol y el tabaco, NO EL CANNABIS.

user castas i rastas | Hace más de 8 años

consell insular de Menorca i govern Balear,aquets dos estaments estan governats per els mateixos partits politics crec no? i son els qui volen obrir es debat de permetra obrir clubs de fumetas i legalissar el us de drogas amb finalitat metja?i el mateix temps es preocupen perque els joves consumeixen drogues? quin lio mes hipocrita.

user Crític | Hace más de 8 años

Fa temps que el consum de drogues a l'Estat espanyol s'ha anat fent més permisiu. De fet, actualment, la gent consum públicament haixix habitualmente, com si fos la cosa més normal del món. I no només fumen adolescents. Molts són els qui fumen els primers porros al matí, abans d'iniciar la jornada laboral. I què dir del consum que hi ha al carrer?. Es gairebé més habitual sentir olor de porro que de tabac pel carrer. Crec que el consum públic continua sent prohibit, però ja ningú el persegueix. Posar multes contribuïria a que la gent vegi que és un consum d'un producte il·legal i, possiblement, es reduiria la incidència i el consum. També haurien d'incrementar-se els controls de consum, perquè molts condueixen baix els efectes dels porros i són un perill per a les altres persones.