user Ramonet | Hace más de 8 años

El trovador del régimen todo el €€€€€ a y la incultura.... parece mentira.......€€€€€€€€€.....

user flipant | Hace más de 8 años

Perquè rallau sense saber res de res? L'organització dels actes de la Diada de Les Illes s'adjudica mitjançant concurs públic (com ses carreteres) al que hi opten diferents empreses i aquestes munten la programació que el govern presenta. Els artites són CONTRACTS a través dels seus representants per aquestes empreses. Els representants donen d'alta als músics de la SS i aquests fan la seva feina. Es fan les factures corresponents per la feina feta i res més. On hi veis la subvenció? Voleu dir que el Sr. Gomila (el que fa la majoria de feines d'infraestructures de Menorca), és un subvencionat? O el que fa, com altres empreses, és optar a una convocatòria per dur a terme aquestes feines? I els fontaners, fusters, restauradors... Tots són subvencionats? Ho teniu MOLT mal entès. Deixau de tirar merda que esteis encegats en voleu veure el que no hi ha. La realitat és aquesta. Prou demagògia!

user La subvención | Hace más de 8 años

Este Cris, siempre de subvención en subvención. Si no fuera por éstas, tendría que buscarse un trabajo de verdad, aunque lo más seguro es que estuviese en el paro...

user En catalan | Hace más de 8 años

Mucho pepero leo por aquí...Ah, y que canten en catalán!!

user preocupant | Hace más de 8 años

Alguns vos preocupau i enreis d'açò mentre tenim un Rajoy que diu "Algunos somos sentimientos y tenemos personas", i no li deis ni muu. En fi, espanyolets...

user gabilon | Hace más de 8 años

Antes de subir al barco o avión, comprueba que toda la tripulación tiene el nivel C de catalán, sino, no vayas, Cris.

user Vinilo | Hace más de 8 años

Vaya, yo pensaba que venían los Mocedades...

user Es bastio de s'illa | Hace más de 8 años

Des de el grup de música tradicional es bastió de s'illa volem ampliar sa notícia informant que aquest grup participa de la mateixa manera qe els dos cantants de ciutadella en els concerts organitzats. Actuem a les 18.00 h a la Plaça de la Reina, al mateix escenari que els altres. És una llàstima que aquest fet hagi estat obviat. És la primera vegada que es dona la importància que es mereix la música tradicional de Menorca que també és la de Balears, amb petites diferències però en definitiva el mateix territori que ens uneix. Gràcies al Govern Balear per contar amb noltros.

user mª grasia | Hace más de 8 años

y no hay nigun catante de mahon?

user fins els Alborans | Hace más de 8 años

I que voleu, que s'ho enduguin Alborans, Orejas de Van Gogh i demés perles de fora? Ben fet i que es quedi per a gent d'aquí.